Begravning, mammaträff, 10-års fest och fotboll

Har varit en hel del sen vi kom hem från Spanien i höstferien. Var skönt med helgen hemma faktiskt så man kunde packa upp och komma i ordning lite innan skola och jobb. 
Blev verkligen höst oxå med en gång, kallt och mörkt. 

Vi har varit på begravning, vår Emma finns inte längre. Kändes plötsligt för oss, tre veckor den hon berätta att hon förmodligen bara lever fram till jul men gick väldigt fort. 
Har blivit många tårar, kära kära Emma🖤🤍 
Begravningen var i Sverige så lite logistik planering och vi fick till både harryhandel, begravning, fotbollsmatch och utvecklingssamtal på samma dag. 

Fredagen var det mammaträff på poppel vinbar. Vinbar som öppnat på sæter så vår lokala bar kan man säga. Var 5d mammorna som träffades men vi blev nog bara 6 stk tror jag. Efter två glas vin var vi färdiga och jag gick till nästa sällskap där det satt 3 fotbollsmammor. Så fick verkligen socialisera mig:) 

Lördag gick hela dagen åt att fixa födelsedagsfest för Stella. Vi delade upp firandet med Pernille och först var tjejerna hemma hos Pernille och åt pizza och öppna presenter. Efter gick dom en quiz hem till oss och hos oss var det lekar, kake och poolparty. 
Blev riktigt bra och skönt att dela upp det med halva festen var. Alldeles lagom! 

Söndagen var själva födelsedagen. Vi skulle kanske planerat in något mer men Richard har varit nästan sängliggandes. Kan inte gå så mycket iaf så vi gjorde inga större planer. 
August och Oliva var hos oss på dagen och på kvällen åt vi Sushi på norlaks innan vi åkte till landskampen mellan Norge-Spanien. 

Kommentera här: