Stundtals populär

Igår satt Stella fast runt Richard nästan hela dagen. Hon väljer nästan alltid Richard framför mig när vi är båda. Igår blev det ännu mer eftersom hon dessutom var sjuk. 
Jag har så svårt att låta henne vara och det känns lite i mammahjärtat när hon typ blir arg på mig och klamrar sig fast hos pappan sin. Hur som helst får jag iaf igen allt gos, mys och närhet när R är borta. 
Idag när han jobbat och jag hade båda barnen hemma här jag stundtals varit så populär att jag inte räckt till. Mysigt och ja.., lite jobbigt oxå.

En liten promenad fick det bli idag för att få lite luft. Tassar runt

Här tassar jag runt på tå för att inte väcka barnen. S är hemma från dagis idag, har inte kollat om hon hade feber men kändes inte frisk för att gå i barnehagen iaf. 
Hon som brukar bli pigg på någon dag är väl inne på tredje dagen nu. 
Det oroar mig att vi inte får i henne någon mat.. Säkra kort som annars alltid funkar ratar hon oxå. För nu struntar jag i vad hon äter huvudsaken är att hon äter. Glass, digestive eller mackor gör det samma men ingenting vill hon ha. 
Hon har druckit ganska bra idag och ätit lite macka och två teskedar glass så kanske är det på väg åt rätt håll.. Febermorgon

Varm och alldeles rosenröd om kinderna, ingen tvekan om att S inte helt är i form. Idag har hon feber så paracet, vila och mycket vätska är det som gäller. 
Nu har hon somnat på soffan å jag ser på Nyhetsmorgon. 
Inser att jag är väldigt dåligt uppdaterad, ser inte på Nyhetsmorgon längre, läser inte Aftonbladet eller ser vanliga nyheter. Världen skulle i princip kunna gå under och jag skulle inget märka så länge Mortensrud står kvar.