På middag hos oss

Jag har inte förberett en massa och tänkt igenom mat som jag oxå vanligtvis gör när vi får besök. Vi tar det som det kommer och vi ska nog inte behöva svälta ihjäl:)
Men det är klart, jag har fyllt upp kylskåpet med både det ena och det andra så en liten tanke finns det ju såklart. 
Sen är det som alltid stängt i butiken på röda dagar och söndagar så lite förberedd måste man ju vara. 

Annars varierar maten kanske inte så mycket, kommer man på middag till oss kan man räkna med att bli bjuden på pizza, hamburgare, ceasar- eller asiatisk sallad. 
På hösten varavas det med någon gryta men dom är utbytta till grillat. 
Så vi får se vad vi bjuder på i helgen.. Kanske jag har nå ess i ärmen:) 

Julafton

Idag känns det som jag går och väntar på tomten, för idag kommer mamma och pappa:) 

Som jag har längtat! Ska bli så kul att få ha dom här och till skillnad från förra gången har jag inte en lång lista på saker som ska göras. 

Dom åker bil från Gävle och med sig har dom saker jag önskat mig men säkert lite som jag inte önskat mig oxå, brukar vara så:) 
Är mycket som man inte trodde fanns kvar (från när jag var liten) som på något magiskt sätt lyckas komma fram igen. Ska bli spännande att se vad pappa lyckats hitta denna gång. Därav känslan att tomten kommer idag:)
Sen har dom ju med sig fåtöljerna som ska kläs om och det tycker jag räcker gott och väl som projekt för helgen, för jag behöver nog lite hjälp med det.

Annars har vi ju två små som vi hellre lägger tiden på och så unnar jag även mammsen och pappsen lite semester och "bara vara" tid när dom är här. Hoppas att det blir lite bättre väder en vad som är sagt så vi kan vara ute. 

Bäbis sova

Gick väldigt bra på dugnaden, fick gjort en hel del. 
John-John sov hela tiden och S sprang runt och dona. Blev kvar till strax efter sju men S kom inte till ro i vagnen vilket varit det enda som funkat i det sista. 
Istället rullade vi hem lite före men det var i stort sett klart och dom flesta stod ändå bara och pratade då. 

La Stella i sängen och satt brevid med John-John och Stella upprepade gång på gång "bebis sova". Ja, han ska sova sa jag... Men hon fortsatte. 
Tillsist la jag honom i sängen brevid och då somnade hon strax efter. 
Hon var säkert lite avundsjuk på att han fick vara uppe och inte hon, det är iaf vad jag tror.. Inte alltid så lätt att förstå lillskrutten.