Nordpolen kallt

Nu är det kallt, snö och vinter. Nordpolen kalls som Stella skulle säga. På riktigt börjar man längta sååå mycket efter våren nu. 
En liten tröst och hjälp på traven är nästa veckas semester men sen är vi tillbaka till kylan. Är kanske just för att man ska på semester som man längtar lite extra. Kollar efter vårnyheterna i butiken å speciellt till Stella, blir skönt att slippa ullen. 
Finaste setet från Zara, undrar om Stella tycker om det lika mycket som jag? 
(null)

90-års kalas


På torsdagkvällen hämtade vi Richard på jobbet och åkte till Västervik. Plättar till middag i bilen och iPad sen så sov dom gott hela resan. Framme kl 23 så okey ändå. 
Mamma och pappa var oxå hos mormor för i går fyllde mormor 90-år. Släktträff tackade hon nej till så vi var närmsta familjen.
Å barnen har haft det mysigt, trodde dom skulle bli lite rastlösa med alla vuxna och utan leksaker men dom börjar få mycket glädje av varandra. Så härligt att se. 
Firade mormor på lördagen så vi kunde åka tillbaka igår för att hinna hem till jobb. Lite "längre" resa men även den gick bra. 
(null)

(null)

(null)

Hemmahelg

En helg utan jobb och utan större planer och det har varit så mysigt och välbehövligt.
Även fast jag börjar lessna lite på snö så var det kul att vara ute och bygga tunlar med barnen. Idag var planen att åka slalom men när det snöa å var grått så blev vi hemma.
(null)

(null)

(null)