Besök i helgen och Halloween

I helgen var fredrikstad här på besök, hela familjen denna gång. Lisa har varit här och hälsat på men det var länge sen dom var här allihopa. Hade gjort en bouef bourgogne så middagen var jublet ordnat, en bricka till försnacks och färdig efterrätt som dom tog med och det blev en bra 3-rätters. 
Barne badade i poolen och fick hållas bäst dom ville här hemma. Vi bokade av Stellas träning men JJ var iväg på både träning och kolla på fotbollsmatch. Han kan leka en stund med Axel men lite för stor skillnad på dom fortfarande, men blir bättre och bättre:)  

(null)

(null)

Jag fick en förkylning som kom krypandes och på söndagen efter besök lockade soffan väldigt. 
Så har jag blivit hemma nu i början av veckan. 
Passade ju bra eftersom det kommit säkert 15cm snö oxå så kaos på vägarna. 

Idag var det halloween och jag tillsammans med tre andra mammor styrde lite firande i skolan. Stundtals ångrar men sig när man drar igång saker men blev ju kul för kidsen. Jag ordna en "skummel historia" i ett av grupprummen där barnen fick fånen och känna på hjärta, ögon, död katt, maskar etc. Var kul tycker iaf jag 😅 

Stella var iväg på klassfest själv och ordnar sig på egen hand:) 

(null)

(null)


Nu tror jag att jag pausar lite fram till jul kanske, åtminstone känns det så just nu:) har varit mycket socialt och kul den sista tiden så ska bli skönt att inte ha så mycket planerat en liten stund.