Bästa fröknarna

I morse när jag kom till dagis var jag bara tvungen att ventilera med fröknarna angående Stella. 
Jag är så otroligt nöjd med fröknarna på dagis, dom är fantastiska! 
Lugnade mig med att det var helt normalt, berättade historier om sina egna barn och sa att jag bara skulle säga till om jag ville ta ett möte eller på annat sätt behövde hjälp. 
Idag när jag skulle hämta var det nog inte långt ifrån ett utbrott, det låg och  bubblade. 
Precis som igår blev hon glad å se mig men när vi väl skulle gå vill hon stanna. Då började gnället och hade det inte varit för att Liss och Elin (fröknarna) hjälpte mig med att säga hej då till Stella, gå med henne till grinden och vinka vid staketet hade jag nog fått uppleva samma som igår. Idag gick det men hon tjatade om att få gå tillbaka till barnehagen helt till jag fick henne till att vilja gå till lekparken istället. 

Även fast det känns som att det är en själv som gjort nå fel och att det omöjlig kan vara normalt att en tvååring kan bli så arg och galen så gissar jag på att det är fler föräldrar som upplever liknande. Tror faktiskt jag ska googla lite för på något sätt känns det bättre att få läsa om andras barn och liknande situationer. 

Med bestämda steg till dagis..Läsa bok

Nu sitter vi och läser bok, eller ja, John-John står upp som vanligt:)
Första bokpacken till JJ kom när vi var borta. Lärorika böcker som anpassas efter barnets ålder. Men ska jag va ärlig tror jag nog att jag borde börja med Stella för om dessa böcker är för 6 månaders bäbisar har vi en del att lära:)Förstår inte

Jag undrar vad som försegår i S huvud när hon blir sådär skogstokig som bara hon kan bli. Idag hände det igen, från ingenstans och hon blev svart i ögonen. Hon slog mig och slet i håret, jag blev så rädd/arg/ledsen att tårarna kom. Vad är det som är så fel när hon blir så arg. 
Fick bära hem henne i ett grepp som inte var barnvänligt under armen och putta vagnen med andra handen. 
Var det att hennes del av vagnen var borta och att jag satt dit en ståbräda som hon blev arg på, eller var det att JJ hade hennes mössa eller ville hon bara inte gå hem från dagis?
Men i vanliga fall brukar hon ju åtminstånde försöka förklara å visst brukar hon bli arg men inte på det här sättet. Hon säger ingenting utan bara skriker.