Inventering och fotboll

Mamma var här i en vecka och hon fick hjälpa mig med plantering av blommor och fixa i trädgården. Jag jobbade och lite mer än vad jag hade hoppats på. Hade inventering i butikerna så var lite å jobba med kvällstid också. Men vi fick mycket tid ihop ändå tycker jag.  

Hade oxå hoppats på bättre väder så vi kunde sitta ute å njuta i solen och bada men vi tog bara ett dopp och så har det regnat en hel del så inte varit ute speciellt mycket. Fullt upp med träningar å grejer oavsett. 

Skjutsade mamma till stationen på torsdagen å så åkte jag hem igen. Kristi himmels färd så vi var lediga. 
Jag fick väl mersmak av inventeringen på jobbet så jag drog fram varenda sko vi hade i huset för att gå egenom vad vi har. Som vanligt ångest och jobbigt projekt men det är oxå väldigt skönt en stund efter när man gjort sig av med saker.   
Blev halvdag på fredag, barnen var en sväng på aks men kom hem vid två så kändes nästan som ledigt även på fredagen. 

Inventeringen hemma fortsatte lite på lördagen men nu måste jag bara lägga det åt sidan. Är inte kul när det blir för mycket.
Desto roligare var det å spela fotboll med barnen, det blir det oxå en hel del av. 
Blev en lång match med grannbarnen och så hamburgare efter. Senare hämtade alla sina paddor och vi poppade popcorn och saft. Dom hade så mysigt där uppe alla kidsen och Richard och jag satt nere vid köksön och åt middag. Sen blåste vi upp tältet och Emilie blev kvar på övernattning. 
Stella var oxå iväg och såg dam-fotboll och idag var det som vanligt träning för stella och ett gäng från JJ lag som samtidigt möts och spelar på niffen. 
(null)