Här kan tiden stå still

Idag gick S och jag till lekparken och lämnade grabbarna hemma. Kändes lite konstigt att bara vara vi, om så bara för en kort stund. Är ju inte så länge sen det var bara vi men man har vant sig att alltid ha John-John med sig även fast han bara ligger i vagnen när vi är i lekparken. Det kändes hela tiden som jag glömt något.

Lustigt nog känns det så självklart att vi numera är en familj på fyra. Inga konstigheter alls och hittills har det heller inte kommit någon två-barns-chock. Sen känner man sig inte som en typisk tvåbarnsfamilj konstigt nog. Svårt att förklara men gissar på att det är samma sak för andra familjer. Känns lite som att man bara är en familj på prov, och att alla andra är lixom mer på riktigt. 
Luddigt men känslan är svår att förklara. 
Oavsett då, så känns det så bra. Saker och ting är på plats med hus och barn och grejer.. Om tiden skulle fastna just nu skulle det inte göra mig någonting, här skulle jag kunna stanna ett tag. 

Spontan planerad middag

Imorse avbokade vi vår date för dagen då S var riktigt hängig. Igår hade hon 38.7 när vi la henne för natten och imorse 38.2. Vi tog det lugnt på morgonen och fram mot lunch hade hon piggnat på sig. 
Vi bestämde med Hannah, Joakim och Vilma att vi skulle ses vid centret istället för där var det aktiviteter som ponnyridning idag. 
Men eftersom vi planerat middag så kändes det lite waste så vi bestämde oss för att gå hem till oss ändå efteråt. 

S fick sova lite till och vi grillade entrecote och pricken över i blev rabarber och hallonpajen till efterrätt. 

Lyckad dag som planerat men ändå inte.