Flytta om

Vilken tur att vi inte rev väggen mellan sovrummet och garderoben. Eller jag vet egentligen inte, vi hade säkert blivit nöjda men nu känns det bra iaf. 
Jag vill flytta om uppe. Tänker att vi skulle flytta in i Stellas rum och hon få vårt som är större. Då skulle vi kunna ha lite leksaker där uppe. 
John-John får så småningom om gästrummet och gästerna får då ta in på hotell. Nädå, vi ska nog ska vi få plats för dom oxå. 
JJ får ju inte eget rum än på ett tag och när han väl får det handlar det mest om att ställa sängen i ett annat rum. Då kan bäddsoffan stå kvar och när vi får besök kan JJ sova hos oss tex. 
Så är det garderoben som borde få sig ett upplyft. 
Är så många saker man vill göra när man går hemma.. Jag skrev ju tidigare att man blir hemmablind och det blir man ju på sätt och vis men samtidigt så ser man ju allt hela tiden och går och funderar på hur man vill ha det. 

En eftermiddag vid vattnet

Äntligen lite värme ute. Packade med mig matsäck och hämtade hem Stella från dagis tidigare. Så gick vi till en sjö och tillbringade eftermiddagen där. 


Närodlat

Så lyxigt det känns att bara öppna dörren och ta så mycket man vill till maten. Det har verkligen växt när vi var borta. 

Känner mig konstant hungrig, tror det beror på allt kämpande med maten till JJ. Struntar i 11 kaffet och går direkt på lunchen.