Halvdag

Idag jobbade jag halv dag, kände att jag ville hem och packa. Jag började så smått packa i helgen men det var även en hel del annat på shemat. 
Annika som varit här förra veckan åkte hem på lördagen. Så fredagen slog vi ihop en middag allihopa här hemma. Blev ett helt bord fyllt av godsaker.  (null)

På lördagen skulle egentligen Richard jobbat men han behövdes inte så det var ju extra bra eftersom annars hade jag/vi aldrig fått upp studsmattan. Vi köpte en begagnad så det var lite kärvt att få ihop den. Men det gick tillsist med både hjälp från Lisas pappa och Sebastian. 
Lisa och Stella fick inviga den å sen har dom hoppat en hel del i helgen. Skönt att ha en egen ändå. Stor som bara den är den oxå, kanske tom för stor:) 
Gjorde ett försök med Lisa på övernattning men när mamma och pappa inte var här så ville hon tillsist åka hem. 
(null)

Igår blev det tvätt, tvätt, tvätt då JJ kissade i sängen. Så jag som tänkte packa kände att orken och tiden inte fanns. Istället var vi till lekparken och så var Ida och jag ut på en långpromenad och jag sköt upp packningen till idag. 

Imorgon bär det av till Spanien:) 

Stolt som en tupp

Jag vet inte vem som var mest stolt av oss, Stella eller jag, när vi fick en liten tjuvtitt på uppvisningen på dansen igår.
Alltså så otroligt kul att se å Stella var verkligen så glad att få visa oss. Pricken över i var att Richard, som annars jobbar måndagskvällar, hann dit och se oxå. 
En månad kvar på dansen nu innan det är avslutning med uppvisning. 

Ikväll var det Dugnad i grenden så efter lite mat gick vi bort till lekparken och krattade och sopade. Barnen lekte och det är lite extra kul för dom i lekparken när det är så mycket folk. 
Richard är iväg och köper studsmatta. Fick sig visserligen en tankeställare igår när August armbåge hoppade ur led:( men jag menar göra illa sig gör dom ju oavsett. Så en studsmatta blir bra i trädgården.


Våren var här i helgen

Najjs helg måste jag säga, dom flesta håller nog med om att det är underbart så här på båren när det börjar bli varmt och vi kryper ur våra hålor. 
Igår var Stella och jag ute på cykelträning, hon cyklade och jag joggade 5 km runt i området. 
(null)

Så bjöd vi över Johan, Jenny och Elliot på en lunch. Grillade kebabspett och åt ute. Är lixom lättare även det, att bjuda när man kan vara ute. 
(null)

Sen har det varit en del annat som hör våren till på schemat i helgen. Putsat fönster, krattat i trädgården, sopat och tagit bort löv ur rabatter. Barnen som inte sett några av grannarna under vinterhalvåret har lekt både här och där. 
Idag kom även Annika hitmed sig hade hon bl.a. fina gardiner till lekstugan. Supergulligt blev det. Jag tror faktiskt den kommer användas en del nu framöver. Jag har väl som projekt att göra klart den. När man nu ska få tid till det. 
(null)