Härlig dag på stranden

Grill på stranden idag.. å eftersom det inte var något speciellt härligt vinterväder blev man lite full i skratt av tanken på till exempel Kent och Annika som förmodligen oxå tillbringade några timmar på stranden idag men garanterat inte lika genomfrusna som en annan. 

Ungefär samma väder idag som när vi tog en dag i backen. 

Korvgrillning och Richard hade kirrat tillbehören sen var det lek där alla deltog. Å det är ju ändå det bästa! När alla, vuxna som barn, är delaktiga. 
Mysig dag på stranden helt enkelt. 

Pre Nyårsafton

Igår åkte vi till Karlstad för att fira nyårsafton. Men vi tjuvstartade redan igår då vi gratinerade hummer till förrätt och hade massa goda charkisar. Vakna till tolvslaget var vi oxå. 

Idag är tanken att vi ska iväg å grilla korv på dagen innan vi går på en nyårsmeny som heter duga. Här har vi inte sparat på något. 

Nya utmaningar

Nu har jag jobbat färdigt för i år. Jag trivs så otroligt bra med mitt jobb och ser mycket fram emot 2018. Tänk så mycket jag fått lära mig det gångna året.

Lite i taget har jag tagit över mer och mer av regnskapet och nu är det meningen att jag ska stå på egna ben. 
Är såå mycket mer som jag måste lära mig och det känns värdefullt då allt jag lär mig kommer jag få användning av. Klart man kan studera och få fördel av det men möjligheten att jag ska få lära mig allt och samtidigt jobba med det gör mig tacksam. 
Kommer säkert kännas tufft i perioder men jag är helt övertygad om att jag kommer fixa det. Nu kör vi!