Lager-rum

Ikväll förvandlades ett av våra rum till ett lager. Det är tur att vi bor stort så att vi har ett rum ståendes. Är ju perfekt nu när saker ska lagras till nästa showroom ska fyllas. 
Jag tycker att det är lite kul faktiskt, igår kom det tre paket med bud och idag kom ytterligare ett. Det är jättespännande även för mig att se vad som gömmer sig i paketen.

Kommer ihåg en av dom första leveranserna som kom med färdiga produkter. 
Richard och Fredrik kom hem så förväntansfulla. Att få se glädjen när dom såg den färdiga produkten är ett minne jag ska försöka bevara. 
Det ligger mycket jobb bakom det hela och tänk er att se resultatet av något man skapat själv, det är stort. 

Även fast jag inte förstår mig på allt så har jag förstått att dom sitter inne på otroligt mycket kunskap dom här grabbarna, dom vet vad dom sysslar med. Jag är så glad att dom satsar för det är dumt att låta det gå till spillo. 


Lompe eller bröd

I Norge äter man ofta korv med lompe istället för bröd. Det är ett slags tunnbröd gjort på potatis. 
I början tyckte jag inte alls om det men nu är det nästan så att jag föredrar det istället för bröd, nästan. 
Dagens middag blev två korvar.. CV

Alltid lite jobbigt att sätta sig ner och skriva ett cv fast det egentligen är lite kul. Är ju förhoppningsvis början på något nytt...
Å när man fått ihop ett bra cv och läser igenom det blir man ju nästan lite stolt. 
Kan inte påstå att jag har den bästa cv:n och till en början känns det som att man inte kan någonting. Men efter att man suttit och funderat lite och fått ner allt på papper ser man att man har gjort endel genom åren ändå. Att formulera sig riktigt utan att ljuga kan även få min cv att se lite lockande ut:)

Gjorde en cv för något år sedan så behövde inte börja helt från början. Så får vi hoppas att norskan inte är allt för "svorsk" så att det blir oprofessionellt.