Tjejhelg!!!

I veckan kom våren, om så kortvarig så kom den på perfekta tajmingen.  
På torsdagen var kom Sara och Johanna hit, så jag for fram å tillbaka från JJ fottbaollsmatch å mötte upp dom vid flygbussen. 
Gjorde pizza hemma och hade en super mysig kväll. Känns så enkelt och skönt och ribban la jag lågt. Handlat hem å förberett lite men skönt att jag inte längre känner samma press å stress.   

På fredagen var vi först ut å joggade sen åkte vi in till stan. En sväng på Cavour och så kom fanny direkt från flyget. 
En härlig lunch i solen på Arts på Tjuvholmen och känslan efter några glas bubbel när vi gick från restaurang i solen är svårslagen. Så underbart å ha tjejerna här! 
Träffad Ida också som fick bli med vidare och sen även hem hit. För på kvällen åkte vi hem och lagade mat hemma. Alla hjälptes åt och bättre sent än aldrig fick vi upp mat på bordet. Sen när klockan var elva gick vi ut å badade i poolen till sent. 

Lördagen ville dom in till stan igen. JJ hade ivrig kamp så jag hoppade stan och var och kollade fotbollen och ordnade med lite plock hemma till dom kom hem. 
Bubbel och plock i solen innan vi gjorde oss i ordning och åkte in till stan för middag på Sawan.  
God stämning där och massa gamla minnen rotades fram.. tänk vad man glömmer och  förtränger men som plötsligt dyker upp när man pratar om allt och ingenting.  

Gick till en bar i hopp om att Robbin som vi tog studenten med skulle jobba men såklart inte.. så blev inte långvariga där och åkte hem istället. 

(null)

(null)