Veckan på 123

1) Dansavslutning på måndagen och vi fick äntligen komma in å se på vad dom tränat på i veckor. Så duktiga dom är:) 
(null)


2) Igår blev det en strandkväll igen, så härlig och igår var det så varmt att till och med jag tog ett dopp. 3) Idag följde Stella med Lisa hem och Richard har ett kvällsmöte så jag var solo med JJ. Var hos August och lekte å sen när det var dags att hämta Stella lånade jag dubbelvagn av Ida och tog en promenad. Tog lång tid innan JJ somna så blev längre promenad än vad jag tänkt.  
(null)

Vädret

Värt att dokumenteras:) 

Maj har nämligen bjudit på sommarväder hela månaden, några regnstänk igår annars har det varit tipptopp. Och det håller i sig en stund till. 

Komiskt ändå att när det är en dag med fint väder känner jag mig stressad att njuta vädret och nu när det varit fint väder sååå länge är jag oxå stressad för att det ska vända och bli dåligt resten av sommaren. 
Vad med att fånga den där dagen lite...
(null)

Känns bättre


Avslutade kvällen ute igår och drömde oss bort i tankarna. Å på nolltid har man glömt bort allt jobbigt och det känns plötsligt väldigt bra. Tur att jag har han, den där Richard som känns stabil och trygg. 
Värmen håller i sig... suttit ute och ätit middag helt in på småtimmarna. Man får verkligen passa på att njuta nu. 
(null)

Idag kunde vi ligga kvar i sängen länge, barnen fick se på iPad och lät oss sova. Lite för länge dessutom då klockan var närmare 10 när vi gick upp. 
Då tog Stella och jag en jogg/cykeltur och hämtade Lisa. Sen har vi varit hemma hela dagen. Richard och JJ åkte iväg en sväng och badade å jag var hemma med tjejerna. Busenkelt ju när dom leker så fint. 
(null)