Baka liten kaka

Jobbade 7-19 igår även fast det var guldväder. Åkte direkt hem till Johan och Jenny efter jobbet och grillade hamburgare. Sophia är i byn och hälsar på så hon var också där. Så kul att träffa henne! Blev sittandes där till klockan elva innan jag cyklade hem.
Richard hade en liten centerfest igår på jobbet men han var till och med hemma före mig så det blev en lugn kväll för oss båda. Bäst det när vi skule upp och jobba.

Idag har Richard hjälpt Sebastian och Ida med de sista grejerna, nu skulle de flytta ur de möblerna som stod där som de inte ville ha. Så nu börjar dom komma i ordning där nere.
Jag valde mellan en joggingtur eller baka, det blev baka så hann jag med att laga mat och tvätta också.
Vet inte säkert vad jag snodde ihop för kakor, mördeg med mandelmassa i, och så en liten mandel som dekoration=)
Nu blir det en kvällsfika...

Sommardag

Så mycket mer energi man får när solen skiner. Richard valde ju verkligen rätt dag att vara ledig. Han har bokat upp några tennistider idag och ska tillbringa dagen ute. Måste ju säga att jag är lagom avundsjuk. Jag funderar på att strunat i övertiden om vädret håller i sig hela dagen... men jag vet inte ännu.
Fick iaf en del sol på lunchen, då kan vi sitta ute och njuta. Jättegod lunch idag, fanns massor att välja på. Jag kunde inte bestämma mig så jag tog av allt=)

fetaost och spenatpaj
räkmacka
tonfiskröra
fyllda pepperonis, oliver
sallad mm...

Ombytta roller

Vanligtvis när vi är nere i Spanien och semestrar brukar det vara Richard och jag som ligger kvar i sängen när Kent och Annika åker iväg till jobbet, igår var det tvärtom. Nu är dom här på semester och vi måste gå till jobbet=)
Tränade innan jag åkte hem och lagade mat. Annika och jag hjälptes åt med tacos och de andra fick flytta grejer igen.
Blev middag med "hela" familjen här uppe, vad mysigt det är med nära och kära omkring sig, det är man inte så bortskämd med.. Börjar längta hem till Gävle och familjen riktigt mycket nu.

Imorse hade jag sovmorgon så vi var alla uppe på morgonkvisten, Kent och Annika åkte tillbaka till Sverige idag.
Mycket att göra på jobbet, så imorgon blir det övertid igen. Nu sitter jag och väntar på vår tennistid som är klockan nio. Behöver väl egentligen gå och lägga mig tidigt om jag ska jobba 7-18 imorgon men det var så länge sedan jag spelade nu.