Mitt i veckan

Idag har jag varit och inhandlat mer saker till jobbet. Tog en ride ner till stan och köpte bla pepparkakor som vi gick runt och bjöd alla på. Tanken var att vi skulle få flest möjligt att anmäla sig till julfesten nästa fredag. Vår plan lyckades bra och det är många som kommer. Trevlig!
Nästa vecka ska mat och dryck inhandlas och andra saker som ska ordnas till festen.
Idag var bårde Richard, Sebastian och jag på gymmet, jag hade hunnit med och springa lite innan grabbarna kom så det blev bara några övningar sen gjorde vi sällskap hem.
Jag köpte risgröt när vi var i Sverige som jag blev så sugen på så vi hoppade maten och åt gröt och mackor istället. Var tvungen att få något i mig med det samma när vi kom hem och skulle vi laga mat skulle det bli så sent.
Inte lika trött idag men inte heller riktigt i form.
Gjorde en välbehövlig manikyr idag oxå, tänk vad lite lack kan göra. Vad skulle man göra utan lack, smink och andra produkter man använder? Egentligen använder jag knappt några produkter, är faktiskt lite anti vad det gäller krämer iaf. Men lite smink kan väl inte skada för att må lite bättre.

Utmattad

Mörkt och regningt idag, luften gick ur mig totalt när jag kom hem. Åkte och träna efter jobbet och när jag kom hem hade Richard ordnat med mat, kasslergryta med ananas. Han som påstår att han inte kan laga mat höftade ihop en jättegod gryta helt utan recept, han kan!
Jag bistod bara med lite glögg och köpta saffransgifflar till efterrätt idag sen somnade jag faktist i soffan. Idag var en sån där dag när jag inte orka något och när jag kände att jag höll på att somna så bara lät jag mig själv slummra till. Ångrar mig såklart genast när jag vaknade upp en timme senare, hur ska jag nu kunna sova inatt?
Men konstigt nog känner jag mig lite hängig, jag har ju inte tid att bli sjuk nu, inte sen heller för den delen. Tror kanske att det är många tankar som snurrar i mitt huvud och att det är det som gör att jag känner mig utmattad.


En timme senare...
Kände ju verkligen att jag var tvungen att rycka upp mig så nu har jag tvättat lite kläder, plockat ur diskmaskinen, sprungit ner i källaren med grejer och fotograferat lite kläder som ska ut på finn för försäljning. Nu kan jag gå och lägga mig igen med gott samvete=)