Nya projekt

Gahh vilken dumming jag är som drog igång ett nytt tråkigt projekt idag. Vad med att göra klart de andra först eller dom 1000 andra sakerna som ska göras. 
Men nu är det gjort och gissar att även det projektet kommer bli ståendes halvfärdigt. 
Fick nämligen för mig att flytta pallkragarna och därför grävde jag upp halva trädgården typ. Åtminstone kändes det så.. 
Men så fick jag nästan gjort färdigt lekstugan oxå. Är en hel del kvar om man ska va petig men det kommer jag inte att vara så därför känner jag mig nästan färdig. 
(null)


Tack för allt

Bara en vecka kvar nu i Barnehagen innan sommarlov. När vi är tillbaka efter semestern så börjar John-John på stora-barn-avdelningen. Vi kommer sakna Haugtussa, mycket! För en fantastisk avdelning och en fantastisk personal. Kunde inte fått en tryggare start. 
Å Fossegrimmen som båda barnen kommer gå på är en avdelning för sig, fantastisk på sitt sätt och på något vis tror jag att kontrasten mellan dom två avdelningarna är en bra kombination. 
Imorgon tackar vi därför av Haugtussa och personalen där. Vi ger dom en varsin blomma och en katastrofpacke. (Blomman till pedagogerna och katastrofpacken til Unicef.) 
(null)

(null)

Semestern planerad

Tycker att vi varje år väntar in i det sista med att bestämma hur semestern skall planeras. Är ju lite som måste klaffa så är inte bara att ta det som det kommer. Men nu har vi ändå lyckas boka det mesta och trotts att jag ett tag hade lust att strunta i allt åkande så kommer vi göra vår "vanliga rutt". Men tycker vi fått till det bra i år då bilåkandet är kortat ner massor eftersom Gotlandsbåten går från Västervik och så åker vi till Nynäshamn när vi åker hem.
Bosjön-Västervik-Gotland-Gävle-Frankrike-Stockholm-Bosjön-Oslo är årets rutt.
Känns rimligt ändå:) 
Hinner träffa släkt och vänner, tälta och lyxa på franska rivieran. 
Är mycket som jag vill få gjort både hemma och på jobbet innan semestern. På hemmaplan försöker jag bli färdig med lekstugan, tror jag kommer fuska lite med målningen och bara måla en gång så då ska jag nog kunna bli klar ganska snart. Så får jag bara måla allt när det är på plats sen igen, eventuellt, eller kanske inte, vi får se, måla är tråkigt. 
(null)