Söndagsmiddag med familj

Började dagen med en promenad i regnet, eftersom klockan inte var så mycket så lät jag dom andra sova och gick ut på en runda för mig själv. Så när jag kom hem ordnade jag med frukost och väckte Richard och Annika.
Annika gick ner och badade Charles och Richard gick ner en stund efter. Jag var kvar uppe och möblerade om i kylskåpet, igår när jag skulle sova låg jag och tänkte på hur jag skulle ha det så det var bara att omorganisera det hela imorse=) Ringde mamma och pratade med henne och sen kom alla upp hit. Vi klädde på oss och gick ut i det fina höstvädret, inget regn som imorse, utan nu sken solen. Gick ner på bryggan och Annika vela så gärna äta på Fridays, då fick hon bjuda också=) tacktack!
När vi kom hem var vi alla trötta så efter en stund låg vi och sov, sov nog inte längre en 20min och sen kollade vi på teve hela kvällen. Sebastian åkte iväg och jobbade och vi försökte hålla Ida och Charles kvar uppe hos oss så länge som möjligt. Kent kom nämligen senare på kvällen och överraskade men Ida hade hunnit ner fem minuter innan.

Halloween

Igår när ja var färdig med allt gick jag ner till Ida, Sebastian och Charles och kollade på film. Jag satt med Carles i knät hela kvällen och mös. Klockan 12 gick jag upp och gjorde natt och två timmar senare kom Richard hem.
Imorse när jag vaknade tog jag mig ut på en joggingtur och stannade och handlade god frukost och gick hem och gjorde i ordning innan jag väckte Richard. Blev en rostbiff och potatissallad bagette.
Hade lite tid över innan jag skulle ner och möta Richards mamma så jag förberede en cheesecake och så hann jag även snabbputtsa fönstrerna också.
Richard gick till jobbet vid 12 och jag gick ner till stan för att vara i närheten av stationen när Annika skulle ringa men tiden gick och ingen ringde... Efter en lång stund så ringde ett okänt nummer och då var det Annika som stod utanför oss och hade tagit sig till oss på egen hand. Hennes telefon hade inte fungerat så hon hade fått ta taxi hem till oss och hoppats på att någon var hemma. Ingen var hemma och som tur var fick hon låna en telefon så hon kunde ringa. Jag kastade mig på en bycykel och tog mig hem. Så kom Ida hem en kort stund efter och vi gick ner till henne och fikade och kollade på Charles.
Sen var det bara att börja med maten, gick till fruktståndet i Vika och handlade lite grönt och sen hem och gjorde en lasagne. Gjorde färdigt cheesecake till efterrätt som jag med hjälp av lite karamellfärg och choklad gjorde till en halloween cheesecake.
Richard kom hem vid halv sju och då åt vi tillsammans, Sebastian jobbade sent så han var inte med. Richard bestämde sig för att gå och Patrik kom förbi och hämtade upp honom. Kort därefter kom Sebastian hem och nu sitter vi alla här och gäspar så nu nu blir det snart kväller.

Fredag

Veckorna går så fort... gör så mycket olika saker på jobbet och vipps är dagen slut. Idag var vi iväg och kollade in ett ställe för nästa års Kick-off, i år blir det ingen stor julfest som det brukar vara utan blir en lite mindre tillställning (men definetivt lika kul) i jobbets lokaler så tar vi en lite större och mer påkostad fest till nästa år. Tror båda tillställningarna kommer bli toppenbra.
Richard jobbade bara någon timme på dagen idag. Sen har han varit hemma och donat lite, hans mamma kommer imorgon så jag bad honom plocka bort lite jackor och skor i hallen så man kommer in genom dörren=)
Även han tog tag i träningen och var ut och joggade en sväng.
Efter jobbet mötte jag upp Richard så gick vi hem och åt innan han åkte iväg på födelsedagsfest. Det var bara fest för killarna som tur var för jag hade ingen ork att gå på fest, somnade till i soffan och vaknade pigg 20min senare. Då åkte dammsugaren fram och en tvätt in i maskinen. Dammade av lite och det känns bra att få allt iordning innan vi får gäst. Nu ska jag ta mig något gott och se slutet på Idol.
Trevlig helg!