Vilken pärs!

Inte alltid lika kul att vara på Ikea vill jag lova. Idag har har jag haft någon form av magknip och jag måste nog vart det tråkigaste sällskapet man kan tänka sig. Johan å Jenny skulle dit å då såg jag min chans, att dom sen var tvungen att bära alla mina grejer och skjutsa hem mig var inte riktigt meningen.
Sen det bästa var ju att jag lämnat hemnycklarna hos dom så när jag väl kom hem kom jag ju inte in. Haha, var bara till å hoppa på en bycykel å trampa ner till Karl Johan å möta upp Richard.
Nu ligger jag utslagen i sängen och det är inte långt ifrån att jag somnar, uffa mig, ibland känner man sig väldigt hjälplös.

Lill helg

Å så skönt det är att vara ledig i morgon, tror inte jag är ensam om att tycka det. Ska bli fint väder oxå men har inte planerat in något gör morgondagen än. Tar den som den kommer. Ikväll blir det iaf en sväng till Ikea till att börja med.

Egenklæringskjemae & energimerking

Fylla ut papper och scheman som man inte riktigt förstår sig på måste vara bland det tråkigaste man kan göra. Riktigt deppigt å sitta där och inte riktigt förstå vad vi gör, ska vi skriva si eller ska vi skriva så. Gör vi rätt nu och vad händer om vi gör fel?
Men i kväll har vi fyllt i dom och vi får bara hoppas på att vi gjorde rätt. Tecknat ytterligare en dyr försäkring, först var det ju köpar försäkring till huset och nu var det säljarförsäkring.. Tillkommer kostnader hela tiden men snart, snart, har vi sålt vår lägenhet och förhoppningsvis tjänat en slant i slutändan.
När vi ändå var igång godkände jag deklarationen oxå, gjorde inga ändringar utan levererade den som den var.