Fotbollskväll

Så god mat det blev, tack snälla Annika för att lagade mat till oss alla.
Är det en slump att Sebastian sitter vid datorn in i det sista till maten är klar och hans son "hänger" på farfar i soffan. Du har väl inte skämt bort dom under åren:)

Jag har redan lämnat fotbollskvällen och gått upp till oss. Har dragit på mig en förkylning så jag känner mig lite trött och hängig. Jag som brukar hålla mig frisk har dragit på mig mycket nu i det sista tycker jag.

Hem ljuva hem

Gav oss iväg kl 7 imorse och två timmars körning till Katrineholm där mamma och pappa fick släppa av mig innan de fortsatte vidare till Gävle. Jag hoppade på tåget som går hela vägen till Oslo utan byten. Så resan hem var betydligt mer behaglig än ditresan. I Oslo halv tre och då gick jag till Richards jobb, där var Kent och Annika med Charles. Så vi promenerade hem allihopa, utom Richard då såklart som var tvungen att fortsätta jobba.
Lite ivrig att testa toalettgrejerna när jag kom hem så började med det. Kent hjälpte till och jag tror att vi fick det till att fungera, gör iaf det nu så det är bara hoppas på att det håller. Skönt att inte behöva köpa nytt.
Packa upp och tvätta med en gång, annars är det lätt att det blir liggande.
Nu vilar vi upp oss lite uppe hos oss och väntar på att Richard ska komma hem. Sen är det fotbollskväll med önskemål om att få det som på en fotbollsbar, hamburgare på menyn och fotbollstokiga människor ( jag får väl låtsas). Mysigt att vara hemma igen och det är så kul att umgås med familjen. Först massor med min familj i tre dagar och nu Richards familj i några dagar. Gillar!

Dagens sysslor

I morse började jag med att baka.. Snoddas och kolakakor fick det bli, med lite hjälp från av mormor. Eftersom vi skulle grädda i vedugnen så fick hon sköta den medan jag snodde ihop smet och deg.

image descriptionimage description
Resultatet blev mycket bra och klart lagom till elvakaffet.  
Efter det tog pappa och jag en promenad bort till gården. Där fick jag en genomgång i hur en toalett fungerar. Vi skruvade bort toaletten och så tog vi med den tillbaka till mormor. Där skruvade vi bort de delar som jag kan tänkas behövas för att laga toaletten hemma i Oslo, håller tummarna att de passar.
Mamma gjorde en variant på kött med dillsås med kycklingfilé. Det kommer jag nog göra hemma någongång. För det blev ganska gott, lite mer krydda i såsen och det hade varit perfekt.
Efter maten gick jag ut och körde lite flisor och jämnade ut gårdsplanen med och la plåtar över kärran så den inte blir vattenfylld mm... Det är sånna små projekt som vi sysslar med här på gården om dagen.  
Nu är det bara packa kvar att göra... Åker tidigt imorgon så bäst att packa ikväll.
Kommer till Oslo på eftermiddagen imorgon, då ska jag hem och laga toaletten förhoppningsvis. Tänkte åka till jobbet och ordna med lite men kom på att det är inte lönt det för jag hinner nog få gjort det mesta på torsdagen. Dessutom måste jag iaf vänta till 1:a i månaden för att få gjort saker som legat.