Ny hyresgäst

Vi har ju fått en ny hyresgäst i lägenheten vår. Efter visningen då det inte kom någon hade jag några privata visningar. Valet var svårt och speciellt eftersom det bara var jag som träffade dom. Hon som flyttade in är student och 24 år. 
Tokigt nog har det redan varit några småsaker som blev lite drygt eftersom vi var borta i helgen. 
Golvvärmen har tydligen slutat fungera och då blir det fort väldigt kallt eftersom hela lägenheten värms upp av den. Något måste hänt efter att vi hade rörmokare här förra veckan. 
Typisk att sånt ska hända precis när hon flyttade in. Hon såg även några silverfiskar som kommit fram när lägenheten stått tom. Hon verkar vara livrädd för dom och tog in på hotel. 
Idag kommer därför en rörmokare och Anticimex hit så får vi se vad som händer. 
Positiva var att när vi kom hem doftade det gott hemma. Tidigare när vi varit borta några dagar har vi kunna känna lukten från tidigare hyresgästers matlagning. Ganska påtaglig lukt och betydligt härligare att komma hem å det doftar rengöringsmedel. 
Jag har även varit ner i lägenheten och det känns rent och fräscht och nya möbler. Förhoppningsvis får vi ordning på värme och dom ovälkomna hyresgästerna vill säkert inte bo kvar nu när hon flyttat i så då är det ordning i torpet igen. 

Tur retur Bosjön

Vår långweekend i Bosjön kunde inte bli så mycket bättre än vad den blev.
Tillochmed bilresan gick bra på det stora hela. Stella blev åksjuk på vägen dit men var duktig att säga till så i hann fram med påse. Stackars lilla Stella som ska behöva må dåligt såklart. 

När vi kom fram på torsdagen gjorde vi det enkelt för oss och köpte pizza. Sen när barnen sov spelade vi kort. Det har vi inte gjort sedan innan vi fick barn, alltså bara Richard och jag... Vi har JJ spelat med andra men det var som i början av vårt förhållande litegrann när vi satt där bara vi och spelade kort och pratade. 
På fredagen åkte vi till Arboga för att bada, kunde inte bli bättre. Tur att vi åkte dit och inte till Örebro då det räckte gott och väl med storleken på detta badhus för oss. Både Stella och John-John stortrivs att bada. Å mosbricka till lunch kändes både mysigt och nostalgiskt. 
Sen vet jag knappt vad som hände vilka dagar men samtidigt som vi kom hem från badet så kom Anders och Natalie. Superkul att träffa dom men kanske framförallt att få träffa Walter, vilken gobit! 
Vi hade ordnat med en chili som stod å puttrade fint till barnen somnat.

På lördagen åkte vi och kollade på lammen i Åbyhammar. Jag tycker det är så kul att se barnens reaktion och även lite viktigt att dom får träffa djur på nära håll. Å ett av lammen var så mysigt att jag gärna hade lånat med mig det hem. 
Sen tror jag att dom flesta dök upp i Bosjön där på eftermiddagen. Väldigt trevligt att hinna träffa så många dom möjligt när vi väl är där. Korvgrillning och pulkaåkning i Superhärligt soligt väder. På kvällen kom Ulrika på en bot mat och inte var det svårt att övertala henne att stanna kvar över natten så vi satt uppe och pratade halva natten, i min värld mätt:) men svårt att sluta när det är trevligt. 

Dagen var hemresa men hann ändå ut å leka lite på förmiddagen inna vi drog iväg. Sen var det lite plock å städ men vi kom iväg vid tolvtiden ändå. Å med stopp å grejer tog det ca fem timmar att ta sig hem. Gjorde inget eftersom resan gick bra men såklart skönt att komma hem. 
En superhelg helt enkelt som jag hoppas att vi tar oss tid till att göra lite oftare:) 
Å bilder finns det några lite här å där så jag ska försöka skrapa ihop några vid ett senare tillfälle. 

Lugnet

Det infinner sig ett extra lugn när hela miljön runt om är stilla. 
Fantastiskt att gå här på grusvägen i solskenet och bara suga intillvaron.