Hello Stockholm

Inte många stopp kvar nu innan semestern är slut. Idag åkte vi från Gävle till Stockholm för ett stopp hemma hos Natalie och Anders. 
(null)

En dag för oss själva

Igår började vi med å strosa lite och se lite hur det ser ut här. Åt frukost på strandpromenaden och sen gick vi å la oss vid havet på en varsin solstol. Och där låg vi hela dagen, lunch på samma ställe som första dagen som också är det stället som "tillhör" hotellet. Sen låg vi där till säkert klockan sex innan vi rörde oss hem. 
Igår hade Richard bokat bord på Les Pecheurs.
Vi tog en 6 rätters och fick prova på mycket gott. Perfekt dag och sista kväll med en lugn middag bara han och jag. 
(null)

(null)

(null)


Dagsparty

På onsdagen åkte vi till Martin och Louises hotell och fick en rundvisning i huset dom hyr och runt på hotellområdet. Sen släppte han av oss i deras cabana som var en liten stuga, påminde om ett båthus precis vid havet. Där låg vi och sola och bada i några timmar innan båten gick över till lunchstället dom bokat. 
Vilka upplevelser vi får vara med om. 
Kom till en mysig restaurang och utanför låg det yachts stora som fartyg och guppar. 
Martin och Louise som har varit där många gånger förr fick beställa och ordna, kul att vi gillar samma typ av mat för allt var fantastiskt gott. Många små rätter till att börja med och så kung krabba till huvudrätt. Å ju längre in i lunchen vi kom desto mer fart blev det. Tillsist var det ordentlig fest. 
Efter fyra fem timmar gick båten tillbaka på hotellet och vi satte oss i champangebaren på deras hotell. Där satt vi någon timme innan vi gick hem. Superkul dag och skönt att det inte behöver bli så sent. Vi var nog i säng redan vid 22-tiden. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)