Övningen gav färdighet

Stella har fortsatt att simma och så duktig hon är. Är perfekt med lite försprång (?) när vi börjar simskola i slutet av augusti. JJ utmanar sig själv i vattnet oxå men han får ha puffarna på ett tag till.
Men det är inte bara i vattnet som det övats utan JJ har trampat på ordentligt på cykeln. Vi provade i Bosjön men då ville han riktigt inte å så blev cykeln ståendes. Nu däremot har vi cyklat mycke och det går jättebra. Fanns en cykel med sån pinne till oss vuxna så Richard och jag har fått jogga med honom. Flera kilometer idag. När viljan finns så går det fort.


Tält

Dagarna i tält blev över förväntan vi hade väldigt mysigt. Tältet var ju ganska så stort så knappt barnen förstod någon skillnad på tält och stuga vill jag tro. 
På ett sånt ställe så var vi ju inte mer i tältet heller än när vi skulle sova. Vädret har varit väldigt bra så vi har kunna göra det vi vill. Sommarland och vattenland på två dagar kunde inte bli bättre. Lekt och busat dagarna långa och barnen har somnat sittandes utmattade av dagen. 
Blev 3 dagar i tält och det var bra för oss nybörjare. Behövde inte städa förens det var dags att checka ut. Klarade oss utan att diska, tvätta och så vidare... allt kändes väldigt enkelt. Å så var det mysigt att vara några dagar bara familjen oxå. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Övning ger färdighet

Igår ville Stella lära sig att simma. Så fantastiskt att se, när hon har bestämt sig så är det bara det som gäller. Idag har hon övat och övat och några simtag klarar hon faktiskt. Det bästa är att hon är helt orädd. Imorgon vill hon öva mer. Blir glad av att få ta del av detta och skapa fina minnen.