Dålig förlorare

Började dagen med en stadig frukost och lite shopping, nu kunde jag inte hålla mig längre så när jag hittade ett par mörkblåa jeans på levi´s store så slog jag till, köpte ett par i svart också. Så två jeans blev det i dag.
Laddade upp med vatten och gick till poolen. Låg där i ca fyra timmar idag, kändes inte som det var lika varmt idag och det var otroligt skönt och välbehövligt. Bara slappa vid poolen och vifta på en servitris och beställa dricka.
Blev bara lite smått och gott att äta under dagen så det blev en tidig middag vid sex tiden.
Vi åt på "torget" inne i vårt hotell, italienskt idag igen, osttallrik till förrätt och risotto till huvudrätt, allt smakade väldigt bra.
Så var det dax för casionot och konstigt nog tror man ju att man ska vinna... prövade alla olika tekniker men inget verkade funka. Inte änns min vattentäta att satsa lite och vinna lite hela tiden=) blev istället förlust för oss båda idag och dåliga förlorare som vi är hade vi inte lust att göra något annat.
Ingen galen utekväll med tatueringar och giftemål och allt vad man kan hitta på, men lika bra är väl det.
Imorgon ska vi försöka komma iväg ganska tidigt för att åka till Grand Canyon, så kommer vi tillbaka hit på lördag igen innan vi flyger till New York på söndag.
Så några bilder...
Poolområdet på Venitian.
 
 
Så delade dom ut isglasspinnar
 
Så lite slappa på rummet innan vi gjorde oss iordning för att gå ut igen

Ostbrickan som fick bli förrätt...
Så risotto
 
...och pizza...

Eldshow i form av ett vulkanutbrott

Välkommen Ellie!!!

GRATTIS!
Är så otroligt glad nu. Kom tårar igår när beskedet kom att min kära bror och hans fru har fått en liten flicka!
Tänk att vi har blivit faster och farbror igen under den här semestern.
Ellie Hägg
29 september 2011

Las Vegas

Igår åkte vi från Los Angeles och till Las Vegas, det tog mindre än fem timmar och då stannade vi och tankade och
åt. Ju längre in i landet vi kom ju varmare blev det, hade aldrig trott att det skulle vara så varmt som det är här.
Där bakom bergen ligger Las Vegas
Mitt ute i ingenstans dyker det upp, och maffigt är det även på dagtid. Fast man blir ju snäppet mer imponerad när mörkret har lagt sig.
Vi bor i en suite på Venitian Hotel och man slutar ju inte att imponeras. Den är ju nästan större än vår lägenhet hemma=) Känns sådär att byta ner standarden när vi åker till NY, men och andra sidan är man ju så lite på rummet.

Bytte om och gick till poolen det första vi gjorde. Det var så otroligt varmt så jag badade flera gånger. Det händer ju inte så ofta.
Vid den poolen vi låg var det inte tillåtet att ta blider (...?) men vi smygtog några med telefonen.
Underbar stämning med hög housemusik från högtalarna.
Här är dom bilderna vi lyckades ta...


Köpte en varsin drink och bara njöt i några timmar innan vi gick ner på rummet och gjorde oss i ordning. Lite för mycket sol och för lite vatten hade det blivit så när jag reser mig och ska gå från poolen så får jag sockerdricka i armar och ben, blir illamående och och yr. Svimmar aldrig men får inte fram något ord till Richard som kallar på läkare... Orutinerat kan man kalla det. Drack lite vatten och efter en stund i skuggan så känns allt bättre.
Gjorde oss i ordning för att göra Vegas... eller åtminstonde hotellet.
Hotellet i sig är enormt med shopping och restauranger, och casino såklart.
Vi gick genom vårt hotell först, åt en sen lucnh och fortsatte sedan fortsatte med nästa hotell. I vårt hotell åker det gondoler i kanalen innomhus och utanför. Man tror ju inte att det är sant när man ser det.
Det lilla torget brevid kanalen. Innomhus...
Utomhus...
Så andra hotell, Caesars Palace
Bellagio och fontänen utanför
The strip
Sushimiddag.. Det var så gott, nästan så vi vill åta där ikväll igen. Lätt topp 3 =) Nu har jag inget problem med att äta sushi längre, speciellt inte efter denna.
Efterrätten blev en kula vitchokladglass och en kula citronsorbet, mums.
Provade lyckan på maskinerna
Jag blev väldigt nöjd när vi dubblade vår insatts och även fast jag bara spelar med små summor blir jag glad för vinst, och inte så ledsen när jag förlorar. Ett vinnande koncept för mig=)