Tiden försvinner

Kvällarna går rasslande fort, vi kommer hem lagar lite mat och så har vi förhoppningsvis lite ork över till att fixa med något innan det är kväller. Idag packade vi bilen full och åkte å lämnade alla Sebastian och Idas grejer. När vi kom hem var klockan närmare halv nio och då har man inte så mycket ork över till annat. Nu såhär i början är det så mycket man vill få i ordning och man vill få gjort allt med en gång. Men efter en stund blundar man för mycket och så blir det aldrig av. Som tex elementet vi målade typ dagen innan visning i lägenheten är ett typiskt sånt exempel:)

Tänk när vi får en liten oxå, då kommer vi inte få tiden till å räcka till...

Kläder

Det är begränsat vilka kläder jag får på mig nu i min garderob. Känns som jag går runt i samma gamla trasor hela tiden, då det bara är några enstaka saker som passar.
Har fått lånat lite av Ida och några av sakerna har passat bra.
Sen när hösten kommer är det nog dags för att köpa lite nytt, för då kommer jag ju vara bubbla storleken.

Klänning och kofta lånat av Ida:)

En tanke bakom allt

Idag hämtade vi paketet från Ikea som vi var tvungna å specialbeställa. Så efter maten hjälptes vi åt å skruva ihop lådor till ett av skåpen i köket. Sen tog jag över när allt av mat skulle in, då måste jag tänkatänkatänka för att få det bra. Tog mig över en timme för att få till det, haha.
Man kan tycka att det inte ska vara så svårt och att det bara är att ställa in det men för mig blir det helt kaos om det inte finns en tanke bakom det hela. Tror att det blev ganska "logiskt", efter att jag flyttat runt saker och ting flera gånger.
Å oavsett hur jag gjort kommer R fråga var allt finns, så för hans skull har det ingen större betydelse. Då är det skönt om jag kan komma ihåg var jag ställt allt:)
Ligger faktisk å tänker nu om jag kan säga var allt är och om det känns bra, kan hända att jag gör några små ändringar.