Badat

Idag har jag badat på riktigt. Det var lääänge sedan jag badade och lekte så i vattnet. Var som att vi spolat tillbaka tiden och det var som när vi var små och lekte hela dagarna vid badberget. 

Vi höll på hur länge som helst och försökte få alla att stå på surfbrädan. 

Stella badade hon oxå


Dagarna på Gotland

Det blev tre härliga dagar på olika stränder på Gotland. Det skiljer kanske 6-7 grader i vattnet på dom olika sidorna beroende på vilken vind det är. Det där har gotlänningarna stenkoll på så vi åkte till dom bästa stränderna för dagen. Är så skönt att komma till ställen där någon hittar och vi bara kan hänga på. 

Dagarna har gått i ett och tiden gick allt för fort. Heldagar på stranden som avslutades med god mat på kvällen. 

I fiskebutiken köpte vi ju massor med rökt fisk och så kokade vi färskpotatis till det och satt ute i trädgården hela kvällen och åt, drack och njöt. 

På fredagen skulle vi till Kallis men fick inte komma in med Stella. Lika bra var det eftersom det var riktig fest där. Då vi gick vidare till Supper, en restaurang inne i Visby. 
Sydamerikansk inspirerad mat som var riktigt god. Mycket lime och koriander, gott!! Efter det satte vi oss på rosträdgården och drack drinkar.
Sista kvällen grillade vi hos ett vännerpar till Johan och Jenny. Mycket trevlig kväll på deras terass. 
Så var det plötsligt söndag, regn och rusk. 
Efter att vi packat ihop mötte vi upp Sara i innerstan för en lunch. 

Richard åkte till Oslo med flyget och jag tog färjan över till Oskarshamn och åkte till mormor .

En dag på stranden

Nu är vi framme på fina Gotland. 
Idag packade vi kylbagen och åkte tvärs över ön till Sandviken. En fin sandstrand  och långgrunt så den var väldigt barnvänlig. Lille Aston 2år och Stella gillar att bada båda två så det blev många dopp idag.  
Stannade till på fiskbutiken på vägen hem och köpte rökt fisk och skaldjur i alla dess former och typer. 

Bra med Gotlänningar som hittar dessa små pärlor...