Hem ljuva hem

Sov ganska länge och sen tog jag cykeln och trampade in till stan. Blev ju aldrig att jag träffade Sara igår så då tog jag en tur till hennes jobb och hälsade på idag istället. Sen hann jag inte då mycket mer än att packa och äta så var det bara att ta sig till stationen.

Resan till Oslo kändes längre än vanligt och jag kände mig lite filurig så det var nästan så jag trodde jag fått nån bacill. Men nu känner jag mig bra igen så det var kanske bara lite resfeber. Richard kom och mötte mig, hade inte bett om hjälp men det var nog tur att han kom ändå för jag hade en del packning.

Lagade en pasta carbonara till middag så började jag pyssla lite med morgondagens middag. Lite oklart fortfarande vad som egentligen händer och fötter imorgon så vi gick ner och hörde hur tankarna gick här nere. Känner att vi tar det som det kommer imorgon och jag är helt övertygad om att det blir toppen. Det blir iaf här nere vi äter imorgon och så kommer Patrik och Sofie. Alla ska ta med sig/göra något att bjuda på så det blir nog mycket med god mat.

Bebismys

Tog en liten morgonpromenad med mammsen i regnvädret och köpte nyårsmat. Vet inte riktigt vad det blir på nyår men mat ska vi väl ha=) Köpte lammracks och hummer så något ska vi nog kunna koka ihop.
Vet egentligen inte vad vi gjort idag men tiden går och nu känns det ju som det är dax att gå och lägga sig.
Kalle med familj kom förbi på eftermiddagen, Blev mest mys med Ellie måste jag erkänna, tyckte lite synd om Knutte där ett tag men måste få mysa med lillen så mycket jag bara kan innan jag åker. Nu luktar det bebis om mig och jag vill inte tvätta händerna utan vill ha kvar känslan och doften så längs som möjligt. Imorgon kanska jag kan gå ner till Charles när jag kommer hem och få lite ny bebislukt=)
Johanna och Daniel tittade förbi en sväng här på gammelstigen oxå, de var lite nyfikna på Ellie, hon fick snällt skickas runt från knä till knä. Men hon var så snäll och glad så det var inga problem. Kanske jag kan ta med henne hem?Nu ska jag ta en liten promenad, tror vi blev fler på nyår så jag måste köpa en hummer och lite lamm till. Måste få köpt det idag så det hinner frysa in det om det ska färdas Gävle-Oslo imorgon och ska klara sig hela vägen.

Lilla julafton

Blev en dag med lek och skoj igår. Knutte var här hela dagen och Richard fick inte en lugn minut. Dom sprang här fram och tillbaka, var ute och lekte medans jag lugnt satt i soffan, tog mig inte utanför dörren på hela dagen. När Kalle, Marie och Ellie kom var jag snabbt där och tog Ellie. Sen hade jag svårt att släppa henne. Såå mysigt med lilltjejen!
Alla(?) var ivriga att få öppna klapparna så vi började med det innan mamma och pappa gjorde klart maten. Kalle och Marie hade köpt ett Nintendo wee till Richard så efter en stund när vi äntligen fick igång det hann vi spela lite före maten. Lite skeptiskt till att få hem ett tevespel i lägenheten me det ska nog gå bra.. jag kanske kan hitta något spel som passar mig. Richard fick ett tennisspel, perfekt träning inför nästa säsong.
Med små barn blir det en tidig kväll, inte för att barnen måste sova utan på grund av att Richard och jag inte är vana och är helt slut efter en heldag, haha=)Vi la oss i soffan och tittade på film, hade bestämt skridskoråkning för morgondagen så det var lika bra att gå och lägga sig tidigt.

Klockan 9 gick vi upp och gjorde oss i ordning, jag struntade i skridsor men följde med ändå.. gick några varv runt rinken och var med på tävlingarna som såklart Knutte vann:)Richard åkte tillbaka till Oslo idag men innan det åkte vi ner till stan och träffade mina gamla homies. Det är så kul att träffa dom och Johanna hade med sig sin karl Daniel som Richard kunde prata med så fick vi kacklande fyra damer prata för oss själva. Blir inte så ofta man träffar dom nu för tiden och när man träffar dom inser man hur mycket man egentligen saknar dom. Pratade bort några timmar innan jag skjutsade Richard till tåget.Jag åkte hem till mammsen och pappsen så gjorde vi kåldolmar. Jag har nog aldrig gjort det tidigare så jag tyckte vi kunde passa på när vi kunde hjälpas åt. Blev hur som helst riktigt gott och nu är jag så mätt så mätt. Vad jag ska hitta på ikväll vet jag inte riktigt, lite mer kvalitetstid med mamma och pappa kanske!