Några rader uppdatering

Här var det ju en stund sedan så jag vet knappt vart jag ska börja. 

Stellas födelsedag var som jag skrev vällyckad. Men vi ordnade inte med kalas direkt helgen efter utan passade på att gå ut och äta middag bara Richard och jag när vi fick barnvakt en kväll. Så det måste alltså varit förra helgen. Men vad vi gjorde mer är svårt att minnas. Var nog mest sånna saker som "måste" göras. Vintrade ute, plocka ihop utemöbler och sånt typ. 
Söndagen var barnen och Richard iväg och spelade inneminigolf med Mathias. Jag gjorde mig klar för dans arobic pass som tyvärr blev inställt. 

I veckorna är det aktiviteter och träning i vanlig ordning. Richard har mer hemmakontor nu än tidigare vilket är lite skönt när barnen ska hämtas. 
Corona är rätt runt hörnet känns det som så att undvika andra människor är ju bara positivt. Även kollegan min var hemma med förkylning men efter att han testat sig negativt kändes det bättre. 

Så hade vi denna helg då vi ordnade med kalas till Stella. Himla lyckat och kul. Vi hade ett fullt schema med aktiviteter, en besättelse som jag diktade ihop om pirater och sen fick dom "uppdrag" innan skattjakt.
Hamburgerlunch och sen fiskdamm var vad vi hann med på 2 timmar.  

Ja det var nästan två veckor sammanfattat i några meningar:) alltid kul med någon form av uppdatering iaf.