Bygger upp

På förmiddagen har vi varit ute. Solen syntes dock inte till men det är vår i luften. 
Halva muren hade kollapsat (med lite hjälp av S) så rev jag ner resten och byggde upp den på nytt. Även denna gång lite provisoriskt eftersom jag inte har verktyg eller kunskap som behövs för att göra det på riktigt...
Ska nog göra den aning högra men JJ vaknade så då gick vi in. 


God morgon från soffan

Jag hoppas att det är en tand på gång på John-John så vi får en förklaring på vad som är felet. 
Igår natt, igår och i natt har jag bytt blöja på honom så antingen en tand eller så är magen riktigt ur balans. 
Imorse vaknade han kl 6 och då var pannan full med svettpärlor, i övrigt inte speciellt varm och termometern visade ingen feber.
Gick ner till soffan JJ somnade på mitt bröst och jag somnade om jag oxå. 
Solen är på väg upp, den har vi inte sett på en vecka så det är skönt. JJ sover vidare och Stella sitter i köket och ser på pippi. Jag får försöka lägga ifrån mig JJ så jag kan gå och göra gröt till oss.


Vardag

Igår var vi tillbaka i vardagen. Lite skönt tyckte jag att få komma in i vanliga rutiner igen. 
Men veckan började ju med tisdag och igår var det både babysång och knøttesang. Så jag var borta större delen av dagen. Men det är så kul så trotts regn och rusk kan jag inte låta bli trotts att det var lite lockande att hålla sig inne.
Men idag är det precis som "vanligt" igen och det känns nästan lite konstigt hur  fort man är tillbaka i vardagen efter en ledighet. 
Lite småjobbig natt och morgon kl 6, en maskin tvätt och dammsuga nedervåningen. Göra frukost och matpakke och få iväg S till dagis. 
Sen promenad med Ida och nu hemma igen med en kopp kaffe och bulla... Som sagt tillbaka i vardagen:) 

Stella var förresten riktigt exalterad av (tanken) att baka bullar, hon kom, hällde på socker, börja doppa fingret i sockret och åt och sen försvann hon, det var den hjälpen man fick av henne:) 
Men goda bullar blev det!