Barnehage

Förra veckan fick vi plats i en barnehage... Jippi! 
Vilken otrolig lättnad, det blir bra för oss alla tror jag. 
Kommer ha massor med tid till att skola in henne och hon ska nog hinna bli sjuk och frisk flera gånger innan bäbis kommer och förhoppningsvis bygga upp ett bra immunförsvar. 
Vi fick vårt andrahandsval vilket oxå känns riktigt bra, var två barnehager som vi verkligen kunde tänka oss. 
Kan behöva dom två månaderna till att vila upp mig och även få ordning på allt innan nummer två kommer. Det kommer bli så bra. 
Dessutom kommer Richard ha massor med jobb, speciellt nu dom första månaderna av året. Då är det skönt med lite avlastning. 

Från stugan till storstan

Efter några dagar i stugan är det skönt att komma tillbaka till civilisationen. Nu är vi i huvudstaden där vi ska fira nyår.

Vi bodde ju i stugan och det funkade väldigt bra. Lite skönt att inte behöva bo mitt uppi allt. 
Jag behöver lite egentid i allt detta firande och då är det skönt att vakna upp med bara familjen i lugn och ro för att sen möta upp de andra. 

En kväll åkte vi hem tidigt, köpte med oss lite räkor och godsaker. Burra upp oss i soffan under täcket och såg på sällskapsresan. Ibland är det sånna saker man uppskattar mest:)


Julen 2014

Trotts att vi haft många dagar i jul har dagarna fyllts med olika aktiviteter. 
Sist jag skrev hade Richard och jag varit iväg på spa med middag och övernattning. Det var så fantastiskt härligt att kunna släppa allt annat. S var hemma med mormor och morfar vilket hade gått jättebra. Det var pricken över i att få komma hem och höra att det gått bra och att S varit nöjd och glad. 

Julafton firades med min familj. Känns så bra att vi börjar bli några fler på julafton och det bästa av allt är ju ändå barnen. Är så härligt att se spänningen och förväntningarna. 
Med min släkt firar vi en dag och i år blev det på julafton. 


Juldagen och annandagen firade vi med Richards släkt. Helt otroligt att vi fick till det även i år, hade jag aldrig trott. 
Största delen är ju trotts allt Richards familj nu när vi förökat oss och fler blir vi. 
Juldagen avslutade vi med sällskapsspel och många goda skratt. Sen åkte vår lilla familj till sommarstugan där vi bor i år. 

På annandagen var det promenad och korvgrillning på schemat. Tur att temperaturen inte sjunkit så mycket så vi kunde bli ute en stund. Var supermysigt att vara ute och faktiskt göra något så det var en hit. 
Sen var det julklappsspel enligt tradition. Men kändes väldigt lugnt och sansat i år... Har vi blivit vuxna? Är helnöjd med årets firande, har fått med lite av varje. Tror att det är det är sjätte året Richard och jag firar ihop och det känns lite konstigt att inte fortsätta fira på samma sätt alltid. Å ännu konstigare känns det nog för Richard som alltid har firat med många människor.