Nikki Beach

Closing Party!!  

Alla måste ha rött på sig. Richard och Sebastian tog av sig till shorts och då var de inte längre röda, det tog 5min innan de blev tillsagda.  


 

Höll på till klockan 11 sen var vi nöjda. Sebastian och Richard ordnade så vi fick dela solsäng med några andra. Helt galet vilka priser de tar. Vi betalade 75euro var bara för att komma in. 

Äntligen

Idag sken solen!!
Kent kom och väckte oss 9.30 och sa art det var fint väder..wii:) upp till poolen och sola. Blev några timmars sol sen var det bara att göra sig i ordning för Nikki.
Åt lite lunch sen strax efter två åkte vi iväg. Det är det bästa med Nikki att man börjar redan på dagen och så slippe det bli så sent. 

Middag för två

Richard och jag gick och åt middag i Funkan ikväll. Lite egentid och de andra stannade hemma men mötte upp oss efter middagen. 

Blev tippsade om en restaurang vi inte hade provat tidigare.. Den var jättebra! Men vi är lite ovana med de spanska smakerna.

Ni vet när det kommer in något och man tror på ett ungefär vad det ska smaka.. en grön röra till scampin är säkert guacomole tänker man, så är det något helt annat. Gott men otippat när man föreställes sig något annat. 

Så vi tog först in lite småplock, skinka, ostar och små aptitretare. Sen en t-bone stek som kommer in på en varm platta så man själv får steka på det som man vill ha det. Åh så gott det var, å mysigt att sitta å dona med.

När vi ätit upp kom Annika, Kent och Sebastian och gjorde oss sällskap. Tog några glas vin till innan vi gick hem. 


Sötaste små bröden... allt i miniformat.

 

Blev ingen Ocean Club idag med andra ord. Det var ju dagsfesten vi ville åt så när det visade sig börja klockan 17 så var det inte lika aktuellt. Men lite lockande var det när vi blev erbjudna gratisbiljetter. Inträdet kostade 125 euro.. bara för att komma in.
Vi spar oss till Nikki istället.