Fixarhelg

Känner att jag hela tiden måste fixa och ordna saker. Svårt att bara sätta mig ner å slappa. 

Hela helgen har jag hållit på. Richard har varit på tält tur med grabbarna två nätter. En fullträff på helg och lokation då det har varit sommarvärme. 
 
I fredags lämnade jag John-John på 79an och Stella var hos grannen Emilie. Jag googlade grejer för är det så att jag inte plockar å fixar kan jag ju ändå försöka bli enig med mig själv vad vi ska ha för lampa, soffa, bänk etc. 
Fick iaf beställt gräsklippare, lampa till jj, tryckknapp till toa och annat smått å gott. Är så mycket som faktiskt behövs. 

Hämtade hem jj på kvällen som inte ville övernatta.  
 
På lördagen var det fotboll för Stella. Ida kom å hämta JJ och lämnade av rullgardiner. Perfekt så slapp jag och åka å köpa det.  

Stolt tjej som fick sin första matchtröja. 
(null)

Jj var hos August hela dagen och Stella lekte med Emilie fram och tillbaka här. Jag fick upp rullgardinerna och plockade med kläder.  

När JJ hämtades blev August med hit på övernattning. 

(null)
 

Idag var vi å spelade fotboll på förmiddagen borta på skolan.  
Sen var det coronatest för jj som har en i klassen med corona. Ingen karantän då vi fick negativt på första snabb-testen. Så lite bättre än förra året. 

Stella leker med granntjejerna och jj fick hjälpa mig att göra i ordning balkongen uppe. 
Eftersom det är en byggplats nere kan vi ju göra det lite mysigt här oppe istället. Här sitter vi ju ganska så gömda och har faktiskt lite utsikt oxå. Kändes väldigt bra att få iordning så man kan sitta här. 

Men nu tar jag helg sista timmarna som är kvar tror jag. Richard kom hem för en timme sen ungefär och barnen får underhålla sig själva nu. 
(null)

(null)