Tisdag

Sliter på jobbet nu när vi är så få och dessutom är en ledig och en sjuk.. blir inte så många kvar då. Har hoppat rasterna idag för att hinna med allt.. går ju bra någon gång ibland. Det bästa är iaf att när jag är klar med dagen och går därifrån så kan jag släppa allt och inte tänka något mer på jobbet.
Richard är ute och äter med ett gäng från sitt jobb, en tjej som ska sluta. Jag har kollat på Robinson och nu tänkte jag kolla på en film; Desert Flower, som är en film av boken En blomma i Afrikas öken som jag läste för några år sedan.
Waris Dirie

Hösttablå

Nu räknar jag ner antal jobbdagar till vi åker... 14 dagar kvar med jobb iaf för mig.. för Richard är det nog desto mer jobb kvar, den här veckan är det massa jobb, avskedsmiddagmiddag och kundkväll på Richards schema. vilken tur för mig att hösten är här och alla serier på teven har börjat.
Idag blev det en del bra och en del mindre bra saker att se på. Det mesta är ju faktiskt bara skit men när man väl har börjat kolla så är man fast. Träningen betade jag av direkt efter jobbet, lagade lax i soya- och wasabigräddsås med pressad potatis. Det var något egenkomponerat recept som jag blev sugen på att pröva, smakade riktigt bra faktiskt.

Små förändringar

Richard gick till jobbet vid elva och då satte jag igång med städ och plock. Det enda jag gjorde var egentligen att dammsuga och byta plats på saker och ting. Men det känns mycket trevligare att få lite omväxling. Konservburkarna jag planterade i har bytts ut mot krukor och annat kramms. Inga stora förändringar men ändå gör det så mycket.
Så blev det en långpromenad idag, tanken var att jag skulle ut och jogga men jag har fortfarande hosta och är lite snorig, har vart förkyld nu i över en vecka, inte likt mig.
Idas syster kom med kläder som Ida och Sebastian har beställt från USA så jag var tvungen at gå ner och se vad dom köpt. Ralph Lauren i alla modeller och former, så han kan matcha mamma och pappa=)
Storlekar mellan 3-18månader.
Så blev det tacosöndag idag, Richard jobbade till klockan 18 så då hade jag maten klar när han kom hem