Pool

Man behöver inte större pool om man är liten:) 
(är bara mamma å pappa som vill ha det) 
 

Känslan

Känslan. En trött tjej som är helt utmattad efter en dag i Barnehagen och sen lek kvällen lång. Sommarvärmen är här. Sovrummet för varmt och kvavt. Vill så gärna vara uppe men är allt för trött för att hålla sig vaken. Knäna är skrapade på nytt, inte en dag utan nya skrapsår. 
Söker kyla från den kalla skinnsoffan som om en stund istället kommer klibba fast. Somnar in till ljudet av oss vuxna som pratar. Den känslan. Känner ni igen den? Det gör jag, saknar den känslan. Nu får hon uppleva den. Det gör mig glad.
Mitt hjärta ❤️
 
 

In i det sista

Nu har vi verkligen utnyttjat semestern in i det sista med en god middag i trevligt sällskap här hemma. 
Efter några superdagar på Gotland åkte vi i fredags hemåt. Stannade till en natt i Bosjön och så hem till Oslo igår. försökt att hinna med så mycket jag bara kunnat av hemmasysslor innan jobb drar igång på Riktigt. 
Barnen har lekt med Charles och August och i eftermiddag kom Hannah och Joakim med tjejerna så det har varit full fart ikväll. 
Så skönt att det leks mer och mer och vi vuxna får umgås lite mer. 
Har varit bästa sommaren på flera år. Lite har jag ju dokumenterat här men borde skriva och lägga in ännu mer så jag kan gå tillbaka och minnan ännu lättare.