Gravat lax

Tog en cykeltur ut till Smart Club efter jobbet. Köpte lax som jag filéade och gravade. Nu ska den ligga och gotta sig i kylen så ska vi göra toast med stekt gravlax och hovmästarsås i helgen. Det är Jennys recept och vi bara älskar det=)

Till middag idag blev det en chili con carne som Richard fick göra när jag hölls med laxen.
Richard ligger redan i sängen, han har gått upp "tidigt" två dagar i rad nu, redan klockan 07.19 har han stigit ur sängen så han e såå trött (ni hör ironin va?)

Tänk att jag blev gammal så fort. Om dagarna lyssnar jag på P1 (P4 på sin höjd), jag är less på all "radiomusik" och idag har jag ägnat tankarna åt kungafamiljen. Jag tycks vara den enda på jobbet som tycker om vårt kungahus och då hör det till saken att det bara är svenskar på jobbet.
Jaja, det är väl tid för mig att gå och lägga mig också, klockan är ju snart tio (som sagt, ni hör ironin va?)

Utvilad

Vaknad utvilad imorse, kanske inte så konstigt med tanke på att det blev många timmars sömn i helgen. Hade lite tid över så jag städa badrummet på morgonkvisten innan jag promenerade till jobbet. Tog med mig träningskläder och joggade hem efter jobbet. Richards fotboll blev inställd även denna vecka så han blev hemma med mig=) 
Sötsuget tog över ikväll så jag var tvungen att göra en kladdkaka, det blev i form av små muffins. 


Nu ser vi fram emot kommande dagar med sol och värme. Imorgon är det sista dagen med regn innan vädret visar sol den närmsta tiden=)
 

Söndag

Vi hade en tennistid idag som tyvärr blev inställd pga banan. Den måste repareras och är avstängd tills på tisdag. Bokade några tider på torsdagen eftersom vi är lediga då.
Tog istället en långpromenad i Frognerparken. Känns som det börjar bli lite varmare ute men är fortfarande väldigt ostadigt väder de har lovat att det ska bli bättre i veckan.
Gjorde en god fisksoppa till middag idag och nu har vi haft lite kvällsmys med ost och kex. Avslutningsfilmen för veckan blev Limitless, har ni inte sett den så gör det.
Funderar på vad vi ska hitta på till nästa helg, var lite sugen på Stockholm men det blir det nog inget av. Försöker ju spara pengar så gott det går men det är svårt såhär sommartider när frestelserna står runt hörnet. Johanna kommer iaf till helgen, det blir kul att träffa henne, var ett bra tag sen nu faktiskt.

Jo just det, tråkiga nyheter. Ser ut som om vårt balkongbygge är kört. Vi är ju bara tre lägenheter i huset som inte har balkong och så har Richard jobbat väldig mycket med det den senaste tiden. Han har varit i kontakt med olika firmor pratat med grannar och ringt runt. Igår var han in till grannen igen för att presentera ett prisförslag. Då helt plötsligt har han dragit sig ur och ska absolut inte ha någon balkong. Så nu kan det bli svårt att få igenom vårt förslag. Jag som längtat till att få sitta på balkongen till nästa sommar, plantera lite blommor och örter, typiskt!