Nytta med nöje

Idag blev det en promenad i skogen med barnen för att plocka skräp i skogen. Är helt förfärligt hur folk skräpar ner i sitt egna närområde. Barnen fick en varsin påse som det inte var något problem att fylla och så tyckte dom att det var kul.. 
Har varit en fantastisk höstdag så har varit ute i stort sett hela dagen. 
 

Invigning!!

 
 
Alltså så stort! Går inte att förklara vilket jobb som ligger bakom det här. Det är perfektion in i minsta detalj både vad det gäller butiken och kläderna. Jag är så otroligt imponerad och stolt över Richard (dom andra oxå men kanske framförallt min R). 
I veckan har dörren stått öppen till butiken så det har kommit en del kunder men ikväll var det officiellt med invitationer till invigning. Ska bli så spännande framöver. Nervöst oxå:) 
Stella och John-John var med på invigningen ikväll så vi var bara där till halv åtta tiden. Stella hon gick runt å hälsade och tog i hand och hon såg ut att trivas. Dom hade det nog ganska mysigt båda två:) 
 
 

En kort-jogg

 
Idag packade jag med mig duschgrejer å kläder och cyklade till jobbet. Joggade sen på bandet i 3 km innan jag började jobba. Tar inte så mycket längre tid eftersom jag ändå skulle duscha på morgonen. Då är det lite skönt att träna en snabbis och få duscha utan att någon står å ropar mamma:) Funkar när tiden är knapp och 3 km är ju bättre än inget.