Las Vegas

Igår åkte vi från Los Angeles och till Las Vegas, det tog mindre än fem timmar och då stannade vi och tankade och
åt. Ju längre in i landet vi kom ju varmare blev det, hade aldrig trott att det skulle vara så varmt som det är här.
Där bakom bergen ligger Las Vegas
Mitt ute i ingenstans dyker det upp, och maffigt är det även på dagtid. Fast man blir ju snäppet mer imponerad när mörkret har lagt sig.
Vi bor i en suite på Venitian Hotel och man slutar ju inte att imponeras. Den är ju nästan större än vår lägenhet hemma=) Känns sådär att byta ner standarden när vi åker till NY, men och andra sidan är man ju så lite på rummet.

Bytte om och gick till poolen det första vi gjorde. Det var så otroligt varmt så jag badade flera gånger. Det händer ju inte så ofta.
Vid den poolen vi låg var det inte tillåtet att ta blider (...?) men vi smygtog några med telefonen.
Underbar stämning med hög housemusik från högtalarna.
Här är dom bilderna vi lyckades ta...


Köpte en varsin drink och bara njöt i några timmar innan vi gick ner på rummet och gjorde oss i ordning. Lite för mycket sol och för lite vatten hade det blivit så när jag reser mig och ska gå från poolen så får jag sockerdricka i armar och ben, blir illamående och och yr. Svimmar aldrig men får inte fram något ord till Richard som kallar på läkare... Orutinerat kan man kalla det. Drack lite vatten och efter en stund i skuggan så känns allt bättre.
Gjorde oss i ordning för att göra Vegas... eller åtminstonde hotellet.
Hotellet i sig är enormt med shopping och restauranger, och casino såklart.
Vi gick genom vårt hotell först, åt en sen lucnh och fortsatte sedan fortsatte med nästa hotell. I vårt hotell åker det gondoler i kanalen innomhus och utanför. Man tror ju inte att det är sant när man ser det.
Det lilla torget brevid kanalen. Innomhus...
Utomhus...
Så andra hotell, Caesars Palace
Bellagio och fontänen utanför
The strip
Sushimiddag.. Det var så gott, nästan så vi vill åta där ikväll igen. Lätt topp 3 =) Nu har jag inget problem med att äta sushi längre, speciellt inte efter denna.
Efterrätten blev en kula vitchokladglass och en kula citronsorbet, mums.
Provade lyckan på maskinerna
Jag blev väldigt nöjd när vi dubblade vår insatts och även fast jag bara spelar med små summor blir jag glad för vinst, och inte så ledsen när jag förlorar. Ett vinnande koncept för mig=)