Söndag

Vi hade en tennistid idag som tyvärr blev inställd pga banan. Den måste repareras och är avstängd tills på tisdag. Bokade några tider på torsdagen eftersom vi är lediga då.
Tog istället en långpromenad i Frognerparken. Känns som det börjar bli lite varmare ute men är fortfarande väldigt ostadigt väder de har lovat att det ska bli bättre i veckan.
Gjorde en god fisksoppa till middag idag och nu har vi haft lite kvällsmys med ost och kex. Avslutningsfilmen för veckan blev Limitless, har ni inte sett den så gör det.
Funderar på vad vi ska hitta på till nästa helg, var lite sugen på Stockholm men det blir det nog inget av. Försöker ju spara pengar så gott det går men det är svårt såhär sommartider när frestelserna står runt hörnet. Johanna kommer iaf till helgen, det blir kul att träffa henne, var ett bra tag sen nu faktiskt.

Jo just det, tråkiga nyheter. Ser ut som om vårt balkongbygge är kört. Vi är ju bara tre lägenheter i huset som inte har balkong och så har Richard jobbat väldig mycket med det den senaste tiden. Han har varit i kontakt med olika firmor pratat med grannar och ringt runt. Igår var han in till grannen igen för att presentera ett prisförslag. Då helt plötsligt har han dragit sig ur och ska absolut inte ha någon balkong. Så nu kan det bli svårt att få igenom vårt förslag. Jag som längtat till att få sitta på balkongen till nästa sommar, plantera lite blommor och örter, typiskt!

Kommentera här: