Intensiv vecka

Då var semestern snart slut... en vecka går lite för fort med tre ställen att besöka. Efter Götet åkte vi till mormor och hälsade på. Där ägnade vi dagarna åt att bära ved, dra hem träd från skogen, plocka svamp, lägga nät, rensa fisk, fika och så hann vi med en grillkväll vid sommarstugan också. Precis som det brukar vara när man är hos mormor på besök. Denna gången hade vi inte så mycket tid så det blev intensiva dagar. Älskar ju livet på landet och hade kunnat stanna ett tag till.
På torsdagen åkte vi till Bosjön för att hälsa på Richards familj och vänner där vi fikade, umgicks, fickade, umgicks, åt och umgicks.. På fredagen hade vi träffat de flesta och fått i oss en hel del kaffe och fikabröd=)
Lugna dagar med nervarvning som en härlig avslutning på semestern.
Nu är vi tillbaka i Oslo, ett Norge fullt av sorg, överallt hänger blommor och flaggor på halvstång och då är det ingenting mot för det har varit den senaste veckan. Om man får vara lite egoistisk så är jag glad att vi åkte bort på lördagen samtidigt som vi kände att vi kanske borde varit kvar.
Nu ska jag ladda in lite bilder från semestern=)

Kommentera här: