Välkommen tillbaka


Efter fem dagar på ön var det skönt att komma tillbaka till det förste hotellet. Eller egentligen både och… skönt att veta vad man kom till och kunna gå in på rummet in i kylan och ta en dusch med båda varmt å kallt vatten. 

Däremot kändes det oxå som att semestern var över. Även fast man inte vill åker telefonen upp oftare och man kollar Mail och annat bara för man har tillgång till det hela tiden. 

(null)

 

De sista dagarna har varit en till sväng till marknaden. Hela familjen har varit på massage, Stella gjorde flätor. Richard å barnen har varit med på både fotboll och volleyboll på stranden på eftermiddagarna. Alla har varit på gymmet ett par gånger och såklart mycket bad, mest i poolen. 

Åkte iväg en kväll på en finare kött restaurang som var en härlig upplevelse. Magiskt kött. 

(null)  (null)


 


Bekantade oss med en svensk familj som vi hängt med en del, större barn så barnen har inte lekt så mycket. Men så i går pratade Richard ihop Stella med en annan tjej som oxå var svensk och vi kunde inte få ett bättre avslut på semestern. Lite tråkigt såklart att det bara blev en eftermiddag men stella som FaceTimeat med sina vänner började få hemlängtan så det blev perfekt med en tjej att hänga med sista dagen. 

Då spelade dom amerikansk fotboll på stranden och alla tre familjerna tog middag tillsammans.  

Den familjen hade bott, jobbat å gått på svenska skolan här i 7 veckor. Vi körde förhör och försökte få så mycket information vi bara kunde. 


Kommentera här: