Fisketur

Vi bokade in oss på fisketur hela familjen. Stella var inte helt sugen och jag var oxå lite skeptisk till delen att sitta på en båt å guppa. Tänkte att det ska nog gå bra och tog med piller för säkerhetens skull. Stella kände ganska direkt då hon gick ett piller med en gång. Jag kände när vi stannade båten å började fiska att jag inte klarar det utan piller. Skulle såklart ha ätit det innan vi drog ut med facit i hand men jag blir så otroligt trött å dåsig resten av dagen så ville helst slippa.  

Vi bet ihop en stund i hopp om att pillren skulle börja verka men det gick inte tyvärr. Tur det bara var vår familj eftersom vi fick åka hem å släppa av oss. Stella kom i land och spydde med en gång. Jag klarade mig från att spy men glad att jag oxå känner samma så jag förstår hur dåligt stella mår. 

Och även fast vi inte kunde bli med ut igen är jaga glad att vi provade, annars hade det känts som att vi missas något å tänkt att det kanske hade funkat. Nu vet vi! Vi blir åksjuka och är nog ingen idé att åka på annan utflykt för att snorkla som vi tänkte göra i veckan.  

Eftersom jag blev så dåsig å trött blev det inte så mycket aktivitet på stranden för min del. Läste ut min bok och somnade i solstolen. Men barnen leker och sysselsätter sig väldigt bra på egen hand.  

Dom har haft det bra här på ön, känns oxå bra att internet inte är tillgängligt hela tiden. Blir lätt att man fastnar i telefonen om man tar upp den, både för oss vuxna och barnen. Nu har vi dom med för att kunna ta bilder och internet tid har blivit begränsat till en liten stund runt frukost och middag. 

JJ fick upp den största fisken och den fick vi till middagen på kvällen. Kul att få äta fångsten. JJ har däremot fått smak för fluffy omelett med kyckling som han ätit varje kväll, så han åt inte speciellt mycket fisk och beställde in en sån istället. 

Fortfarande dåsig av åkjukketabletten så efter middag fick jag kämpa för att hålla mig vaken. Två parti billjard men sen orkade jag inte och gick tillbaka å somnade på stört.