Slut på sommarlovet

Sista sommarlovsveckan bara försvann. Vi fick besök av Hannah och Joakim över helgen och det var som vanligt god mat som stod i fokus. 
En grill middag på fredagen som faktiskt blev en trerätters med pilgrimsmusslor till förrätt och maräng bakelser till efterrätt. Vi trotsade kylan och satt ute. Barnen badade och det kanske till och med blev den sista sommarkvällen med middag och sällskap ute. En bra sådan. 
Lördagen hade vi hoppas punkige bättre väder men var igen väldigt ostadigt så vi hängde hemma och åkte bara en snabbis ner till Nordstrand bad för ett dopp. 
Råbiff på kvällen och det är ju alltid en vinnare. Så efterrätt igen, som barnen fixade… nutellapizza med bär där dom även rullade in nutellan i kanten.
(null) (null)

(null)


(null)



Veckan efter var stella på fotbollsskola och JJ var på sportvecka på Klemetsrud. Spännande för jj som träffade gamla klasskamrater och såklart August. Blir ju alltid flera veckor på sommaren utan att vi ses. 
Vi jobbade och när helgen kom åkte vi till fredrikstad. Var 40-års fest där så vi passade på att träffa Ann-kristin och Andreas. 
Bodde där hela familjen på fredagen och lördagen tog Richard å jag in på Hotel så passade dom barnen. 
Så var vi på Kenneths 40-års fest, en ny bekantskap från fotbollen. Kul fest och vi var ett gäng fotbolls föräldrar. Lyxigt oxå att bo på hotell en natt. 
Var en jobbig morgon men ordnade upp sig relativt snabbt.