Norway Cup, turnskola och besök

Sen vi kom hem har det varit full fart med besök, aktiviteter jobb och livet.  

När vi kom hem var barnen på aks i två dagar direkt. Det passade bra eftersom det blev en kaos start på jobbet.  
Sen på helgen var det dags för NorwayCup, hela fredagen för Stella och lördagen för JJ. 
Riktigt härligt och bra stämning med värme och sol. 
Kul å träffa mammor och pappor å heja på kidsen. En i laget till JJ bjöd oxå in till lite social grill dagen före cupen så kanske extra god stämning i det laget. 
Den helgen var oxå Lisa med familj här på besök. Lite spontant då dom skulle på fest i Oslo på lördagen så sov här. Lisa fyllde år på söndagen så uppvaktades med sång på sängen av oss alla. 
(null)

 
Veckan efter var stella på turn dagsläger mån-fre. Hon älskade ser och när det slutade klockan 15 ville hon inte bli hämtad utan stannade kvar i en timme och satt å såg på dom andra tjejerna som tränar i en grupp där man får tävla i turn. Stellas dröm, så hon studerade och noterade vad dom gjorde och kunde.  

Den veckan hade vi oxå Cavour Dame sommarfest här hemma hos oss. Richard var och handlade massa lyx och ordnade till festen. Jag hade extremt mycket på jobbet så kunde inte tänka klart. Ida handlade resten och jag stod för dukningen typ. Mycket trevlig kväll och vi kunde sitta ute å njuta, bada och käka. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Knappt värt att plocka undan efter festen för det var nästan bara att fylla på glasen och lägga nästa middag på grillen när Hannah och Joakim kom på fredagen. 
Stor eloge till Richard som styrde allt även nu. Diskade efter festen, handlade och ordnade till middag och höll ställningen när jag inte var på topp. Så mysig kväll med grillad piggvar till middag. 
(null)
 

På lördagen var det bröllop. Andreas och Susan gifte sig på en takterrass i Oslo och tog med sig Italien dit. Värmen, maten, stämningen! Var supermysigt, inte enkelt men skön och enkel stämning om man säger så. 
Tog väldigt lite bilder tyvärr. 
(null)

(null)

Den sista veckan har varit lite mer normal men dröjde inte längre än till onsdagen så var vi bortbjudna på after work. Vädret skulle vända och veckan skulle va full av regn och rusk. Har varit regn och åska men oxå varmt och soligt. 
Så onsdagen åt vi på takterrassen och sen visade vi norrbaggarna hur man spelar kub. 
(null)

Nu är det helg igen och första dagen jag känner att det är som en vanlig helg. Tvätt och städ och på tiden att packa upp resväskorna efter semestern.  
JJ är på tusenfryd med en kompis och Stella har besök av tjejer från klassen här. En härlig sommar dag och det är skönt att bara vara hemma.  (null)