Disney on Ice

I helgen som var jobbade Richard på lördagen och det börjar mer bli standard än att han är ledig. Kände mig lite låst då bilen vår kollapsade på torsdagen och står nu på verkstan. Hade förmodligen inte tagit mig iväg på någonting iaf men känslan att man inte kan finns där. 
Vi var alltså hemma, hängde med August och Ida en liten sväng och var ute. 

Helgen avslutades med Disney on Ice och vi var på show hela söndagsförmiddagen. Sen åt vi på restaurang innan vi åkte hem. Hemma igen efter klockan tre så det var nästan hela dagen kändes det som. 
Var fyra föreställningar i en, toy story, den lilla sjöjungfrun, bilar och Frost. Gissa vilken dom gilla mest:) Dom har ju faktiskt inte sett någon förutom Elsa och Anna. Bilar har dom sett tröjor och saker men inte på film eller så. 
Allt var spännande till en början men sen var det lång väntan till Elsa och Anna. Duktiga ändå som satt still så länge och kollade. 
Däremot på restaurangen var dom inte så sugna på att sitta still längre och gick hellre runt å utforskade hela stället. Inga vana restaurang ätare och det kanske vi måste öva oss lite på:)