Ny hyresgäst

Vi har ju fått en ny hyresgäst i lägenheten vår. Efter visningen då det inte kom någon hade jag några privata visningar. Valet var svårt och speciellt eftersom det bara var jag som träffade dom. Hon som flyttade in är student och 24 år. 
Tokigt nog har det redan varit några småsaker som blev lite drygt eftersom vi var borta i helgen. 
Golvvärmen har tydligen slutat fungera och då blir det fort väldigt kallt eftersom hela lägenheten värms upp av den. Något måste hänt efter att vi hade rörmokare här förra veckan. 
Typisk att sånt ska hända precis när hon flyttade in. Hon såg även några silverfiskar som kommit fram när lägenheten stått tom. Hon verkar vara livrädd för dom och tog in på hotel. 
Idag kommer därför en rörmokare och Anticimex hit så får vi se vad som händer. 
Positiva var att när vi kom hem doftade det gott hemma. Tidigare när vi varit borta några dagar har vi kunna känna lukten från tidigare hyresgästers matlagning. Ganska påtaglig lukt och betydligt härligare att komma hem å det doftar rengöringsmedel. 
Jag har även varit ner i lägenheten och det känns rent och fräscht och nya möbler. Förhoppningsvis får vi ordning på värme och dom ovälkomna hyresgästerna vill säkert inte bo kvar nu när hon flyttat i så då är det ordning i torpet igen.