Thailand

Vinterferie i skolan och vi passar på att åka till Thailand. Tar en vecka extra efter ferien även fast det inte är helt okey för skolan. 

Så vi började vår långa resa på lördagen. Eftersom vi flyger från Göteborg körde vi redan vid 12-tiden hemifrån. Tog det lugnt å stannade på vägen och kom i god tid fram till flygplatsen. 
Åt lite på flygplatsen och så lyfte vi 19.45. 
Planen var såklart att sova mest möjligt men vi hade lite problem att få det till allihopa. Men tillsist fick vi till iaf 2-3 timmars lite bättre sömn och totalt säkert 5 för alla utan Richard. Stella sov nog lit mer. 

Hela resan gick väldigt smidigt, lång men inga förseningar, köer eller andra oförutsägbara saker hände. Så vi var framme på hotellet strax efter 15. 
Vi hann bara in på rummet så kom lilla familjen hit. Dom har varit här i två veckor redan så blir bara 2 halva dagar här tillsammans men kul att vi hann å ses iaf.  
Lek i poolen och på stranden så gemensam middag.  
När dom åkte tillbaka till sitt hotell senare var jag klar för att gå å sova. Richard somnade på eng gång men barnen var hungrig igen så då gick vi en liten tur till hotell resturangen och åt. Barnen var trötta men var nog lite för spännande alltihop för att gå å lägga sig tidigt. Höll oss vaken en stund till innan vi oxå gick å la oss. 

Jag vaknade strax efter 4 nu på morgonen här. Stellas telefon som plinga flera gånger å när jag vaknade var det svårt att somna om. Så lite för lite sömninatt men det tar jag fort igen idag:)  

Ska åka bort till Ida och Sebastians hotell idag eftersom dom åker hem i eftermiddag. 
(null)
(null)
(null)

Kommentera här: