Blev en lång paus


Detta hamsterhjulet vi lever i snurrar på och det är så mycket grejer som händer hela tiden så nu ha har jag dåligt samvete att jag inte skrivit mer här. 

Å att försöka komma ihåg vad vi pysslar med är såklart svårt men det har varit mycket fotboll! 
Får gå igenom bilderna i telefonen för att minnas. 

Stella har ett gäng som hon hänger med på skolan och trivs så bra. Går upp på morgonen, ordnar matlådan, fixar sig och går till skolan innan vi har hunnit gå upp ur sängen.  
Dom har varit här några gånger och gjort läxor och badat efter skolan.  Har oxå varit pepparkaks bak hos Nora så väldigt kul med ett gäng. Men lite drama har det väl varit oxå så vi får se hur det går:) 
(null)

(null)

(null)


JJ leker mest med Elias och oxå August är här en hel del. August spelar ju fotboll med nordstrand nu och har oxå börjat på Niffo som är efter skolan så det blir naturligt att han följer med hit efter träningar. 
Men med killarna i klassen leker han inte så mycket. Vi har haft utvecklingssamtal och upplever att han har det bra i klassen och skolan går bra så får han ha fotbollskillarna på sidan av.  
 

Vi har haft övernattningar här och en kväll blev det spontant väldigt många. Kusinerna var här alla tre, Elias och Emilie så 7 barn utspridda runt om i huset. Vad konstigt det kändes att det kunde vara så problemfritt och lugnt med så många barn. Då förstår man att dom börjar bli stora.  








Kommentera här: