Simskola

Denna veckan är det höstlov i Oslo men för oss som ännu inte har skolbarn så behöver vi inte tänka så mycket på det. 
Däremot är aktiviteter oxå inställt denna vecka och kanske lika bra är det då Richard jobbar dag som natt nu. Jag får ta hand om jobbet här hemma. 
Tisdagar är det egentligen simskola på schemat. Det tycker jag har varit helt toppen. 
Vi visste ju inte helt vad barnen skulle kunna när vi anmälde dom och när sommaren blev så varm och lång som den blev så har barnen varit i vattnet mer än på land. Detta resulterade i att Stella lärde sig att simma och JJ var på god väg. Sista dagen i Spanien simmade faktiskt även han han drygt en meter med huvudet över vattnet. Under vattnet tar han sig fram utan problem, eller ja, problemet är ju att han inte får luft. 
När vi kom första gången till simskolan så märkte både jag och simläraren att det var fel grupp för både Stella och John-John så dom fick hoppa till nästa steg. Vi har varit där 4 veckor nu och det är kul att se utvecklingen. Stella får lära sig massor med nya saker och JJ simmar allt längre med huvudet över vattnet. Det är bara två gånger kvar så nu är frågan om man ska fortsätta, låter nog barnen få bestämma det. Kommentera här: