Inte enligt plan men bra ändå

Mamma och pappa var ju här över helgen. Det var bra på alla sätt och vis och vi hann med en hel del.
Fredagen blev ju bara tipptopp med härligt väder så vi kunde sitta ute till solen försvann. 
Lördagen bjöd även den på skönt väder och mamma, pappa å jag tog en promenad in till stan. Kul att gå genom områdena och även få med sig en del utsikt. Många fina hus men inte så många fina trädgårdar konstaterades. Lång promenad för att nå målet, lunch, Cavourbutiken och YME.
 
På söndagen hade jag ett "litet" projekt på schemat, klippa äppelträd och häck.. hade inte kunnat gissa att vi skulle hålla på 3 personer i 5(?) timmar utan att egentlign bli färdig. Sparade lite till måndagen oxå så mamma å pappa kunde stanna en dag till:) 
 
 
Å inte nog med att dom hade några timmars jobb kvar så fick dom en sjuk Stella att ta hand om oxå. Så synd jag tyckte om alla, det var ju inte alls planen. Pappa han stod där ute i regnet och kylan medan mamma var inne å passa på Stella. 
Richard och jag var på jobbet men kom hem tidigare iaf. 
 
Inte alltid allt kan gå som planerat men vi hade det iaf väldigt bra och det var så kul att ha dom här. Blir ju alltid lite deppig efter man umgåtts med familjen och det roliga är över. Det är då dom känns så långt borta och så länge till man ses igen. 

Kommentera här: