Flytt och trevlig hemkomst

Denna hösten skulle det egentligen varit massa nytt för mig på YME men tack och lov blev det framskjutet några månader. Var lite skönt att det inte kom samtidigt som öppning av Cavour butik. 
Efter ett år på YME känner jag att jag har ganska bra kontroll på mina uppgifter men är mycket kvar å lära och jag lär mig nya saker hela tiden. 
Hur som helst börjar vi förbereda oss för nytt och idag flyttade jag från min lilla plätt på lagret till kontoret. Kändes vemodigt och lite olustigt. Men sen när jag började komma på plats och har möjligheten att ha lite ordning så känns det bättre. Är på gott och ont det där. 
Blev kvar på jobbet till 18 idag för det kändes så bra att få gå igenom massa papper och grejer. Blir en sortering och städdag i morgon oxå för på fredag kommer dom och sätter upp stationär dator till mig. 
 
Härligt att komma hem oxå och mötas av familjen. Barnen blev så glad och det är inte så ofta jag får uppleva hemkomsten så när alla redan är hemma och middagen står på bordet. Richard han hade grillat och så blev det vin till maten. En riktig Lill-lördag. 

Kommentarer:

1 Ida:

Välförtjänt ❤️

Svar: man får se till å njuta när det väl händer:)
Klara Hägg

2 Hannah:

Skulle skriva att det har du verkligen förtjänat och jag ser att Ida är helt enig. :) Super-mama(s)!

Kommentera här: