Klara listar

Mintgrön är färgen man ska ha, om det så är på naglar, byxor eller accosearer.
(åtminstånde tyckte man det tidig vår) Men för all del, pastellfärger och mönstrade byxor följer med de flesta hem.

Facebook och twitter hänger fortfarande med, men är man verkligen med ska man nu ha ett instagram konto.
Bloggar och diverse präglas med dessa gärna STORA bilder.

De flesta äger någon form av smart-phone och man sitter gärna och surfar/spelar/mailar/appar på den i tid och otid.

Snyggaste modellen på high heels är såklart mina Alexander Vang och hoppas modellen kommer hänga med ett tag.

Ordet "hen" försöker slå sig in i folkmun. Begrepp för någon man inte vet könet på..? Åtminstonde tycker jag att det kan vara ett användbart ord.

Alfreds på Aker Brygge is the place 2 be i sommar (hoppas på det iaf). Men blir nog en del besök på Stratos oxå som var lite av förra årets innepinne-ställe.

Crispy Duck och Dumplings började vi så smått med förra året och nu har vi nästan tröttnat på det iaf det förstnämnda. Sushi är fortfarande gott men tillagas allt mer sällan hemma hos oss.

Den trendiga ingefära drinken är nu ett minna blott, vi satsar istället på klassiker med en twist. Som tex Fidel Castro med mynta eller Gin Tonic med gurka och svartpeppar. 

Atkins och GI-metoden är sedan länge förbi och innan jul sålde smöret slut på hyllerna pga LCHF-dieten. Nu kommer istället Rawfood sakta men säkert blir vår nya livsstil. 

Vi fortsätter med våra tidigare serier, Game of Thrones, Gossip Girl och Sons of Anarchy men lägger även till Alcatraz på listan. Matprogram på teven känns inte lika inspererande längre.  

Smoothie dricks till frukost, lunch eller som kvällsmat. Jag älskar smoothie. Det känns ju väldigt otrendigt, men på min lista får det vara med:)

Favvoförrätt just nu får bli laxtartar. Men det är svårt att bara nämna en, Carpaccio och rödbetor med Chevre' gick hett på middagarna förra året.

Kommentera här: